Αθηναίοι οδηγοί στην βροχή

by admin • On 06-10-2005 • AT 8:53 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

driving in rain day

Είναι εξωφρενικά γελοίο και εκνευριστικό το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργείται κάθε φορά που πέφτουν οι πρώτες σταγόνες βροχής. Όλοι οδηγούν με κραυγαλέα χαμηλή ταχύτητα ακόμα και την αριστερή λωρίδα. Δεν έχει σημασία αν βρισκόμαστε την Λ. Ποσειδώνος, στην Λ. Συγγρού ή στην Εθνική Οδό – εξαίρεση αποτελεί η Αττική Οδός.

Είναι τα ελαστικά των αυτοκινήτων τόσο παλιά και ταλαιπωρημένα, είναι η ηλιολουσμένη μεσογειακή διάθεση των Αθηναίων οδηγών που ταπεινώνεται από τον γκρίζο ουρανό, είναι η συνείδηση και η αγάπη των ίδιων οδηγών προς στους συμπολίτες τους ή μήπως πρόκειται για κακή συνηθεία;

Δεν είναι δυνατόν οι καθημερινές με βροχή να θυμίζουν μποτιλιαρισμένη έξοδο Σαββατόβραδου μέχρι το Ακρωτήρι. Δεν είναι δυνατόν τα οχήματα που κινούνται στην αριστερή λωρίδα να μην ξεπερνούν τα 70Km/h. Δεν είναι δυνατόν…!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι βροχές θα είναι η καθημερινή συντροφιά όλων μας. Ας προσπαθήσουμε οι ώρες που ξοδεύουμε οδηγώντας να γίνουν περισσότερο ευχάριστες και να μην ξεχνάμε ότι οδηγώντας με χαμηλή ταχύτητα σε λεωφόρους, δρόμους μεγάλης και ταχείας κυκλοφορίας είναι επικίνδυνο!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οποιος δεν εζησε αυγουστο-σεπτεμβριο του 2002 με τις βροχες στο λεκανοπεδιο (λ.ποσειδωνος πχ) δεν εχει δει τιποτε…

  2. den thelume na simbi to idio!! i katastasi itan tragiki

Top

Show Buttons
Hide Buttons