Ασύρματο ηχείο Teevy 6 από την Crystal Audio

by George Polyzos • On 09-01-2015 • AT 2:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

teevy6 300dpi

Η εταιρεία Crystal Audio ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των ασύρματων ηχείων υψηλής ποιότητας Teevy 6 τεχνολογίας WiSound που επιτρέπει στον ήχο να ακούγεται το ίδιο καλά σε κάθε μέρος του δωματίου.

Τα Teevy 6 ανήκουν σε μία ευρύτερη σειρά ηχείων Bluetooth και Wi-Fi, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα desktop, TV-base, TV-bar και φορητά. Όλα τα ηχεία της σειράς χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία WiSound, για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Χάρη στην τεχνολογία WiSound τα ηχεία ακούγονται σε κάθε σημείο του χώρου ακρόασης το ίδιο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο ακροατής σε σχέση με το ηχείο. Καθώς πλέον στο σπίτι όλοι μας τοποθετούμε τα ηχεία σε διάφορες (ενίοτε παράξενες) θέσεις, η τεχνολογία WiSound λύνει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, εγγυώμενη- με έναν μοναδικό και καινοτόμο τρόπο – ότι τα ηχεία θα ακούγονται εκπληκτικά σε όλο τον χώρο ακρόασης, όπου κι αν τα τοποθετήσουμε.

Το Teevy 6 είναι ηχείο TV-base, διαθέτει Bluetooth με Apt-X, ενώ είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας ενισχυτή class-D και φυσικά τη νέα τεχνολογία WiSound που του επιτρέπει να ακούγεται το ίδιο, ανεξάρτητα από τη θέση του σε σχέση με τον ακροατή.

Teevy6 side

Για την υλοποίηση της τεχνολογίας WiSound, το Teevy 6  χρησιμοποιεί έξι μεγάφωνα, τέσσερα επάνω και πλαγίας φόρτισης για μεσαίες και υψηλές συχνότητες, καθώς και δύο κάτω φόρτισης για τις χαμηλές. Η συνολική ισχύς εξόδου του είναι 100W RMS, η In-Room καμπύλη απόκρισης (σύμφωνα με το πιο πρόσφατο στάνταρτ ANSI/CEA-2034) εξαιρετικά επίπεδη και εκτεταμένη, με το μπάσο να κατεβαίνει μέχρι τα 35Hz, παρά τον μικρό όγκο του ηχείου.

Χαρακτηριστική είναι η δυνατότητα του να τοποθετηθεί και ως βάση τηλεόρασης, αλλά και ως επιτοίχιο. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας βαρύτητας θα αντιληφθεί την τοποθέτηση και θα ανακατευθύνει το σήμα στα μεγάφωνα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της τεχνολογίας WiSound.

Το Teevy 6, καθώς και όλα τα υπόλοιπα ηχεία της σειράς, (πλην του φορητού) θα διατίθενται σύντομα και σε έκδοση Wi-Fi, με προηγμένες δυνατότητες ασύρματης οικιακής δικτύωσης και multi-room, το οποίο υλοποιείται εξαιρετικά απλά, χωρίς την ανάγκη «γέφυρας», σύνδεσης στο Internet, ή router.

Εσείς απλά στέλνετε τη μουσική σας σε ένα ηχείο της σειράς Ασύρματων Ηχείων Αναφοράς Wi-Fi, (μέσω Bluetooth ή Wi-Fi) και αυτό την αναμεταδίδει αυτόματα και στα άλλα σας ηχεία της ίδιας σειράς μέσω Wi-Fi. Μπορείτε να έχετε ηχεία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, και να παίζετε διαφορετικά τραγούδια σε κάθε δωμάτιο, ή το ίδιο τραγούδι παντού. Δεν χρειάζεται καν να διαθέτετε οικιακό δίκτυο – αν το ηχείο σας δεν βρει δίκτυο, δημιουργεί αυτόματα ένα.

Teevy6 wire

Η τεχνολογία WiSound, που υλοποιείται στο Teevy 6, καθώς και σε όλα τα άλλα ηχεία της σειράς Ασύρματων Ηχείων Αναφοράς – χρησιμοποιεί ένα πρωτοποριακό πατενταρισμένο συνδυασμό μεγαφώνων άνω, πλάγιας και εμπρόσθιας φόρτισης σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ώστε να δημιουργήσει μια μοναδική ισορροπία ανάμεσα στον απ’ ευθείας και τον ανακλώμενο (στις διάφορες ηχητικά σκληρές επιφάνειες του χώρου ακρόασης) ήχο. Το αποτέλεσμα είναι να μετατρέπεται όλος ο χώρος ακρόασης σε “sweet spot”, με το ηχείο να παρέχει την ίδια ηχητική απόδοση και τονική ισορροπία όπου και αν βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Το ηχείο Teevy 6 είναι άμεσα διαθέσιμο στην τιμή των 349 ευρώ.

[Δ.Τ. Crystal Audio]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons