Ασύρματη φόρτιση tablets προσεχώς…

by Nikos Kaimakamis • On 09-12-2014 • AT 1:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

wireless-charging

Ένας νέος τρόπος φόρτισης tablets θα είναι διαθέσιμος στους καταναλωτές μέσα στο επόμενο έτος, με την ασύρματη παροχή ενέργειας να γίνεται πράξη. 

Σύμφωνα με το Engadget, η Freescale, μόλις ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν το οποίο έχει την ικανότητα και την ισχύ που απαιτείται προκειμένου να μπορεί να φορτίσει ασύρματα tablets και άλλες φορητές συσκευές με μεγαλύτερες απαιτήσεις ενέργειας.

Το σύστημα αυτό θα έχει ισχύ 15 Watts, η οποία θα είναι αρκετή για να ικανοποιήσει τις ανάγκες φόρτισης ενός tablet, όπως και άλλων μεγαλύτερων gadgets. Η συσκευή ασύρματης φόρτισης είναι προγραμματισμένη να κάνει την έναρξη της εμπορικής της πορείας στις αρχές του νέου έτους, ενώ το νέο σύστημα θα προσφέρει την τριπλάσια παροχή ενέργειας σε σχέση με τη λύση ασύρματης φόρτισης που πουλά ήδη η Freescale για κινητά τηλέφωνα.

Η μεγαλύτερη ισχύς σημαίνει ότι εκτός από την ικανότητα να φορτίζει μεγαλύτερες και πιο ενεργειακά απαιτητικές συσκευές, η λύση της Freescale έχει τη δυνατότητα να φορτίζει πολύ πιο γρήγορα ένα smartphone με ασύρματο τρόπο, έτσι ώστε να είναι αρκετό να ακουμπήσει κανείς για λίγο χρόνο το κινητό του στην ανάλογη επιφάνεια φόρτισης προτού να ετοιμαστεί για να βγει έξω από το σπίτι του.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πού θα διατεθεί η συσκευή ασύρματης φόρτισης της Freescale και σε ποια τιμή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons