Έρχεται με ασύρματη φόρτιση το μελλοντικό iPhone 7;

by Nikos Kaimakamis • On 29-01-2016 • AT 12:45 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone-7-Wireless-Charging-concept

H Apple φέρεται να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης στο επερχόμενο iPhone 7, αλλά και σε άλλα νέα μοντέλα της. 

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τις σχετικές φήμες, να γίνει χρήση της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης όχι μόνο στα iPhone 7, αλλά και σε κάποιο νέο μοντέλο του iPad που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017. Η Apple μιλά για μία “επαναστατική” τεχνολογία, που δεν θα αρκείται απλώς και μόνο στη χρήση μίας ειδικής επιφάνειας φόρτισης.

Φαίνεται ότι η Apple θέλει να αναπτύξει μία δική της εκδοχή της τεχνολογίας για το iPhone 7, χωρίς όμως να γίνεται λόγος με λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα παρουσιάσει. Πολλές πηγές στο Διαδίκτυο αναφέρουν ότι η Apple ενδιαφέρεται για την ασύρματη φόρτιση από μεγάλη απόσταση σε έναν χώρο και όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο τοποθέτησης του iPhone.

Ήδη έχουν γραφτεί πολλά για την πρόθεση της Apple να αφαιρέσει κάθε είδους βύσματα ενσύρματης σύνδεσης στο iPhone 7, στοιχείο που δείχνει ότι μέσα στις προθέσεις της εταιρείας είναι να τα κάνει όλα ασύρματα στο επερχόμενο μοντέλο. Πάντως, σύμφωνα και πάλι με όλες τις πηγές, η Apple φέρεται να συνεργάζεται με διάφορους προμηθευτές από την Ασία για την ανάπτυξη της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης για τα μελλοντικά της μοντέλα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μα εδώ έχουμε ασύρματη φόρτιση στα κινητά σε mainstream τουλάχιστον από το 2012 (πχ Nokia Lumia 920).

    Δεν καταλαβαίνω που είναι το επαναστατικό…

Top

Show Buttons
Hide Buttons