Ασύρματα ακουστικά στο iPhone 7

by Nikos Kaimakamis • On 11-01-2016 • AT 1:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone7-concept

H Apple βρίσκεται σε συνεργασία με την Beats με σκοπό να παρουσιάσει ασύρματα ακουστικά για το επερχόμενο iPhone 7. 

Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό η φήμη ότι το iPhone 7 δεν θα έχει βύσμα 3.5 χιλιοστών για την σύνδεση με ακουστικά στο τηλέφωνο, αλλά θα υπάρχει η εναλλακτική της ασύρματης σύνδεσης με τα περιφερειακά της συσκευής.

Τα ασύρματα ακουστικά της Beats θα βρίσκονται μέσα στο πακέτο του νέου iPhone 7, ενώ υπάρχει ήδη μία διαδικασία συλλογής υπογραφών από φίλους της Apple για την διατήρηση της κατάστασης ως έχει και στα παλαιότερα μοντέλα. Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει 228.000 άτομα για να συνεχίσει να υπάρχει βύσμα 3.5 χιλιοστών για ακουστικά στο iPhone 7.

apple earphones

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι τα ακουστικά για το iPhone 7 δεν αποκλείεται να ονομάζονται Airpods, αφού αυτό το όνομα έχει καταχωρηθεί από την Apple, ενώ εκτιμάται ότι με τη χρήση των ακουστικών αυτών που ετοιμάζει η Apple θα μπορεί κανείς όχι μόνο να πραγματοποιεί κλήσεις, αλλά και να δίνει φωνητικές εντολές στη Siri, αφού θα υπάρχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα και για τους σκοπούς του noise cancelling.

Στο GSM Arena γίνεται λόγος και για την ενδεικτική τιμή αυτού του αξεσουάρ που ετοιμάζει η Apple, το οποίο εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται στην κατηγορία τιμής των 200 ευρώ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons