Η Asus πέθανε. Ζήτω η Asus

by Stefanos Kofopoulos • On 08-01-2008 • AT 2:03 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Asus

Οι καιροί είναι δύσκολοι και μια εταιρεία πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει για παραμείνει κερδοφόρα και άρα να έχει λόγο ύπαρξης. Οι μέτοχοι έχουν πάντα απαιτήσεις που αν δεν ικανοποιηθούν άσχημα πράγματα συμβαίνουν και η τιμή της μετοχής αρχίζει να έχει φθίνουσα πορεία. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι κύριοι και κυρίεσ στο board της Asus που αποφάσισε να αναδιοργανωθεί και να χωριστεί σε 3 διαφορετικές εταιρείες. Το brand name Asus θα παραμείνει και θα χρησιμοποιηθεί ως όνομα για μία από τις εταιρείες η οποία θα κατασκευάζει υπολογιστές Asus. Ακολουθεί η εταιρεία Pegatron που θα ασχοληθεί με προϊόντα OEM, motherboard και κατασκευή άλλων εξαρτημάτων και τέλος η εταιρεία Unihan που αναλαμβάνει ό,τι έχει σχέση με cases, modules κλπ.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι επιλογής των ονομάτων, αλλά όσο τα προϊόντα της Asus συνεχίζουν να είναι το ίδιο καλά, δεν μας πέφτει και λόγος… νομίζω!

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι χαζό και σπαστικό να συμβεί αυτό. Έλεγες ότι έχω την Asus P5DH Deluxe και ένιωθες κάτι τώρα θα λεμέ Pegatron P5DH Deluxe την και με χαλάει σε μεγάλο βαθμό.

  2. @azzurro: Αν κατάλαβα καλά η Pegatron θα είναι στο ΟΕΜ κομμάτι, εκεί που τα όμορφα ονοματάκια δεν παίζουν ρόλο :)

  3. Για αυτό δε μου παίζει τελευταία το asus support και δεν μπορώ να κατεβάσω drivers???

Top

Show Buttons
Hide Buttons