Η ASUS αποσύρει το dual-OS Transformer Book Duet TD300 μετά από πιέσεις Microsoft, Google

by Stefanos Kofopoulos • On 14-03-2014 • AT 9:26 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η ASUS αποσύρει το dual-OS Transformer Book Duet TD300 μετά από πιέσεις Microsoft, Google

Τα σχέδια της ASUS για ο Transformer Book Duet TD300 ακυρώνονται μέχρι νεοτέρας από την Microsoft και το Gogle. Τα όνειρα για dual-OS συσκευές θα παραμείνουν όνειρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ASUS εγκατέλειψε την παραγωγή και προώθηση του Transformer Book Duet TD300 γιατί ούτε η Microsoft, ούτε το Google επιθυμούσαν να δουν τα Windows 8.1 με το Android στην ίδια συσκευή. Το dual-OS laptop / tablet θα λειτουργούσε ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη για να καλύψει τις απαιτήσεις σε εφαρμογές στα Windows και την ψυχαγωγία και επικοινωνία στο Android. Προφανώς Microsoft και Google θέλουν τα Windows και το Android να είναι το μόνο λειτουργικό. Άλλη μια τεχνολογική καινοτομία πάει περίπατο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να υποθέσουμε οτι οποιαδήποτε εξωτερική ομοιότητα του Asus Transformer με laptops γνωστής αμερικάνικης εταιρίας, ειναι καθαρά συμπτωματική…
    Κατά δεύτερο, παρόμοια δυνατότητα δεν έδινε και το bootcamp στα Mac ή μιλάμε για κάτι διαφορετικό;

  2. Αλλη μία απόδειξη ότι η εξέλιξη της τεχνολογίας ή της επιστημονικής γνώσης δεν είναι παρά μια πλασματική έννοια. Πολλές ιδέες μένουν για πάντα στα συρτάρια άλλες απορρίπτονται και πολλά πράγματα προωθούνται όχι με το τι είναι καλύτερο αλλά τι συμφέρει την κίνηση του οικονομικού νεοφιλελευρισμού. Οσο οι εταιρείες γίνονται όλο και πιο γιγάντιες μετατρέπονται σε μονοπωλιακές μονάδες που αφανίζουν τον ανταγωνισμό. Μία παρόμοια είδηση έγινε πριν λίγες μέρες που τάραξε τον χώρο των VFX με την Autodesk να σταματά το Softimage XSI μετά από τριάντα και πλέον χρόνια και πλέον ανάπτυξης χωρίς να δεχτεί να το μεταπουλήσει.

Top

Show Buttons
Hide Buttons