Ασύρματη πανοραμική κάμερα 180 μοιρών από την D-Link

by George Polyzos • On 26-03-2016 • AT 1:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

DLink DCS-960L_A1_Image L(Front)

Η D-Link σηματοδοτεί μια νέα εποχή στις Wi-Fi κάμερες ασφαλείας, με την παρουσίαση της πρώτης Wireless AC κάμερας με δυνατότητα πανοραμικής θέασης 180 μοιρών.

Η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera (DCS-960L) εξαλείφει την ανάγκη χρήσης δυο ή περισσότερων καμερών, για την κάλυψη ενός δωματίου, καθώς ο χρήστης βλέπει περισσότερα με λιγότερες συσκευές, άμεσα. Ενώ οι περισσότερες κάμερες προσφέρουν γωνία θέασης 130 μοιρών, η γωνία 180 μοιρών μειώνει τις καθυστερήσεις που προκαλούνται από την κίνηση της κάμερας.

Καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου, χωρίς να περιορίζεται από τις γωνίες, είναι δυσκολότερο να εντοπιστεί από τυχόν εισβολείς. Παράλληλα, δεν παράγει ήχους λόγω απουσίας κινητών μερών, ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτή από πιθανούς εισβολείς.

Η κάμερα αποτελεί ιδανική συσκευή για να ξεκινήσει μια DIY εγκατάσταση σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, καθώς προσφέρει: ποιότητα βίντεο HD, ενσωματωμένο μικρόφωνο, αυτόματη θέαση ημέρας και νύχτας και δυνατότητα ρύθμισης ανίχνευσης κίνησης σε συγκεκριμένο σημείο – όπως διάδρομοι ή παράθυρα– ανίχνευση ήχου, καθώς και αποστολή ειδοποιήσεων.

DLink DCS-960L_A1_Image L(Side_Right)

Η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera έρχεται να προστεθεί σε ένα μεγάλο εύρος mydlink καμερών, οι οποίες ξεχωρίζουν για την ασφαλή και εύκολη πρόσβαση, αλλά και τη δυνατότητα παραμετροποίησης, απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης μέσω smartphone, tablet ή PC. Η πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί μέσω της δωρεάν εφαρμογής mydlink ή μέσω της διαδικτυακής πύλης mydlink, ενώ οι χρήστες δεν επιβαρύνονται με συνδρομές και ειδικό software.

Για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, περιλαμβάνεται microSD κάρτα 16GB που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητα για άμεση καταγραφή, απευθείας στην κάμερα. Μπορεί να ρυθμιστεί για εκκίνηση εγγραφής βάσει γεγονότων, προγράμματος ή για συνεχή καταγραφή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons