Ασύρματη φόρτιση για το Apple iPhone 8 αλλά με προαιρετικό αξεσουάρ;

by George Polyzos • On 13-02-2017 • AT 2:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές το επόμενο iPhone της Apple θα διαθέτει και ικανότητα ασύρματης φόρτισης, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας.

Ωστόσο, αν και φαίνεται ότι η ασύρματη φόρτιση θα πρέπει να θεωρείται «σίγουρη» στο iPhone 8 δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι και «δωρεάν». Νεότερη αναφορά από ιστοσελίδα στην Ιαπωνία επικαλείται αξιόπιστη πηγή η οποία υποστηρίζει ότι η Apple θα διαθέσει ένα προαιρετικό αξεσουάρ για την ασύρματη φόρτιση των συσκευών.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται και μία εταιρεία με την ονομασία Luxshare η οποία θα παρέχει στην Apple τα εν λόγω αξεσουάρ φόρτισης. Η ίδια εταιρεία πιστεύεται ότι παρέχει τμήματα του εξοπλισμού ασύρματης φόρτισης που παρέχονται με το Apple Watch.

Στο ίδιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Mac Otakara αναφέρεται ότι η Apple δεν θα παρέχει πλέον καλώδιο Lightning σε 3.5mm μαζί με τις συσκευές iPhone. Να υπενθυμίσουμε ότι τέτοια καλώδια εμπεριέχονται στη συσκευασία των Apple iPhone 7 και iPhone 7 Plus μετά την αφαίρεση της υποδοχής 3,5 χιλιοστών για τοποθέτηση ακουστικών.

Τέλος, γίνεται μία λίγο περίεργη αναφορά καθώς υποστηρίζεται ότι το iPhone 8 (ή για άλλους iPhone X) θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, ενώ οι περισσότερες φήμες και διαρροές συγκλίνουν στη διαπίστωση ότι το επετειακό iPhone θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,8 ιντσών.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι συνήθως ακριβείς αναλυτές της KGI, της Barclays Research αλλά και το Bloomberg και η Wall Street Journal θεωρούν ότι επιπρόσθετα η συσκευή θα διαθέτει πάνελ τεχνολογίας OLED, η οθόνη θα καταλαμβάνει το σύνολο της εμπρόσθιας επιφάνειας, θα υπάρχει επένδυση με γυαλί και ο Touch ID αισθητήρας θα είναι ενσωματωμένος στην οθόνη.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons