Ο Ashton Kutcher ως Steve Jobs στην ταινία jOBS

by Stefanos Kofopoulos • On 04-12-2012 • AT 2:33 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Ο Ashton Kutcher ως Steve Jobs στην ταινία jOBS

Έφτασε η στιγμή που ο Ashton Kutcher θα υποδυθεί τον Steve Jobs στην μεγάλη οθόνη. Η ταινία με τίτλο jOBS αποτελεί ουσιαστικά την βιογραφία του ιδρυτή της Apple για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του. Η ταινία δεν βασίζεται στο βιβλίο του Walter Isaacson που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του Steve Jobs αλλά σε ξεχωριστό σενάριο.

Οι δημιουργοί της ταινίας jOBS περιγράφουν 30 χρόνια της ζωής του Steve Jobs, από τις αρχές του 1970 μέχρι το 2000. Την περίοδο που διαμορφώθηκε ως χαρακτήρας και ανέλαβε ξανά την Apple για να την φέρει στο σημείο της μεγαλύτερης εταιρείας τεχνολογίας του κόσμου. Με τον Ashton Kutcher να μοιάζει σημαντικά στον νεαρό Steve Jobs, ο πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν σχεδόν μονόδρομος.

Μαζί με τον Kutcher στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, Matthew Modine με την πρώτη δημόσια προβολής να γίνεται στις αρχές του 2013 κατά την διάρκεια του Sundance Film Festival.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν η ταινία βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά το Sundance 2013.

Ο Ashton Kutcher ως Steve Jobs στην ταινία jOBS

Στην φωτογραφία ο Steve Jobs και ο Ashton Kutcher ως Steve Jobs.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μοιάζει πολύ με τον Steve στα νεανικά του χρόνια, όντως! Αναρωτιέμαι αν θα είναι καλή αυτή η ταινία. Διάβασα και την βιογραφία του Walter Isaacson και διαπίστωσα ότι ο S.J. είχε όντως μία πολύ δραστήρια, τολμηρή, γεμάτη ζωή. Ελπίζω να καταφέρουν να το μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη.. Αλήθεια πότε βγαίνει ;

    • Στις αίθουσες άγνωστο, η πρώτη προβολή για γίνει Ιανουάριο 2013 στο Sundance film festival. Θα ακολουθήσει και νέα ταινία βασισμένη στην βιογραφία του Walter Isaacson

  2. Χαχα, Βρείτε τις διαφορές. Πραγματικά μοιάζει

  3. Επίσης αξίζει να είτε το Pirates of Silicon Valley. Δείχνει πως ξεκίνησαν όλα με τον jobs και τον Gates

  4. Πάντως όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο που κυκλοφόρησε μετά τον θάνατο του Steve (ή άλλα τέλοσπάντων που περιγράφουν τη ζωή του)θα καταλάβει πως μάλλον θα πρόκειται για μία πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα ταινία με πολλές εικόνες και παραστάσεις, όπως ακριβώς ήταν η ζωή του μεγάλου Steve Jobs.

Top

Show Buttons
Hide Buttons