«Ασφαλείς» καλοκαιρινές διακοπές με τη βοήθεια της LG Electronics

by George Polyzos • On 23-07-2017 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Με τον Αύγουστο να βρίσκεται προ των πυλών και μαζί του και οι καλοκαιρινές διακοπές, η τεχνολογία φαίνεται να έχει αλλάξει τον τρόπο που σχεδιάζουμε τις εξορμήσεις μας.

Η οργάνωση των διακοπών αναμφισβήτητα έχει γίνει ευκολότερη μέσω των πολλαπλών δυνατοτήτων συνδεσιμότητας που προσφέρει το Internet καθώς οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν ιδέες και tips, να δουν φωτογραφίες και βίντεο από προορισμούς και να εξερευνήσουν διαφορετικές επιλογές. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είναι εφικτό να συγκρίνουν τις τιμές μεταξύ υπηρεσιών, βρίσκοντας τις καλύτερες προσφορές, ενώ μέσω κριτικών και reviews υπάρχει μεγαλύτερη αξιοπιστία για τη σωστή επιλογή διαμονής, διατροφής ακόμα και προορισμού.

Τι συμβαίνει όμως στο σπίτι όσο βρισκόμαστε μακριά από αυτό; Η LG Electronics, μέσω του Hub Robot έχει φροντίσει έτσι ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωρίς να έχουν κανένα άγχος όταν βρίσκονται μακριά.

Η ευελιξία και η χρηστικότητα που προσφέρει η έξυπνη τεχνολογία του Hub Robot θα επιτρέψει στους χρήστες να δουν άμεσα τα σημαντικά οφέλη από το εκτεταμένο Smart Home σύστημα της LG. Έχοντας ήδη λάβει αναγνώριση ως πρωτοπόρος στο IoT, η LG συνεχίζει να καινοτομεί, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της στην «πρώτη γραμμή» αυτής της δυναμικής της αγοράς.

Το Hub Robot εκτός από το να προσφέρει καθημερινές ευκολίες στους καταναλωτές όπως είναι η αναπαραγωγή μουσικής, η δημιουργία σημειώσεων υπενθύμισης και η παροχή ενημερώσεων για τον καιρό και την κυκλοφορία, μπορεί να ενεργοποιήσει τον συναγερμό εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του σπιτιού, προσφέροντας πραγματική ξεγνοιασιά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Με τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας είναι δύσκολο να χαλαρώσει κανείς όταν υπάρχουν πολλά πράγματα που τον απασχολούν στο μυαλό του. Η έξυπνη τεχνολογία τροφοδοσίας της LG επιτρέπει στους καταναλωτές και να διατηρούν επαφή με το σπίτι ή το γραφείο και να ελαχιστοποιούν πιθανές πηγές στρες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons