Άρχισαν οι διαρροές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8

by George Polyzos • On 25-10-2016 • AT 2:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-s8-edge-concept

Το Galaxy S8 δεν είναι απλά το επόμενο κορυφαίο smartphone της Samsung, είναι η επόμενη ναυαρχίδα μετά το Galaxy Note 7 και προφανώς αποτελεί την κίνηση της κορεατικής εταιρείας για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα.

Με δεδομένα αυτά, είναι λογικό να υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το επόμενο μέλος της οικογένειας Galaxy S. Ήδη, στο κινεζικό Weibo έκανε την εμφάνισή της μια ανάρτηση αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Συγκεκριμένα η αναφορά γίνεται για το Galaxy S8 Edge συγκρινόμενο μάλιστα με το πολύ «φρέσκο» Xiaomi Mi Note 2.

Όπως συμβαίνει με το smartphone της Xiaomi έτσι και η συσκευή της Samsung φέρεται εξοπλισμένη με κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές της. Η οθόνη είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 4K, κάτι που ίσως παραπέμπει και σε προηγμένες δυνατότητες στον τομέα του VR.

Στη θέση του επεξεργαστή, σύμφωνα με τη διαρροή, θα βρίσκονται ο Qualcomm Snapdragon 830 και ο Samsung Exynos 8895, αμφότεροι κατασκευασμένοι με τη διαδικασία επεξεργασίας των 10nm. Η μνήμη του επερχόμενου Galaxy S8 Edge φέρεται να είναι της τάξης των 6GB.

Άπαντες ανέμεναν ότι τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S8 θα γίνουν περί τα τέλη Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2017. Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει και η διαρροή στο Weibo με την ανακοίνωση να γίνεται στις 26 Φεβρουαρίου 2017 και το επίσημο λανσάρισμα να τοποθετείται για λίγο αργότερα, κάποια στιγμή τον ερχόμενο Μάρτιο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons