Αρχικό λανσάρισμα στην Ευρώπη για το νέο realme 7 5G

by George Polyzos • On 20-11-2020 • AT 11:27 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η realme ανακοίνωσε ότι το λανσάρισμα του real 7 5G κινητού θα γίνει αρχικά στην Ευρώπη την ίδια ημέρα που θα ξεκινήσουν οι προσφορές της Black Friday.

Κυκλοφορώντας πρώτα στην Ευρώπη, πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία, το realme 7 5G θα γίνει το πιο προσιτό τηλέφωνο 5G της χρονιάς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το realme 7 και το realme 7 pro κυκλοφόρησαν τον περασμένο μήνα και ήδη απέδειξαν πόσο δημοφιλή είναι στους χρήστες λόγω της ισχύος και της ενσωματωμένης τεχνολογίας ταχείας φόρτισης. Με τη σειρά του το realme 7 5G θα δώσει στους χρήστες την επιλογή ενός realme 7 series τηλεφώνου με την προσθήκη της υψηλής ταχύτητας 5G. Η συσκευή 7 5G δεν θα είναι αρχικά διαθέσιμη για αγορά στην Ελλάδα.

Επιπλέον, στις 19 Νοεμβρίου δε θα παρουσιαστούν μόνο οι επιμέρους προδιαγραφές του realme 7 5G αλλά και κάποιες επιπλέον εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης την ολοκαίνουργια φορητή της τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του realme ρολογιού S smartwatch και του Buds Air Pro, ασύρματα ακουστικά με τεχνολογία ακύρωσης εξωτερικού θορύβου. Η AIoT τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Η realme θα προσφέρει προσφορές Black Friday σε διάφορα προϊόντα της υπάρχουσας γκάμας realme. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα κινητής, οι realme προσφορές δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας να ανακαλύψουν τη μέγιστη τεχνολογική υπεροχή στις καλύτερες τιμές της αγοράς κατά τη διάρκεια όλου του Νοεμβρίου και φυσικά κατά την εβδομάδα προσφορών Black Friday.

Σύμφωνα με την έκθεση της Counterpoint Research για το Q3 2020, η realme έφτασε τις 50 εκατομμύρια πωλήσεις smartphone. Αυτή η διάκριση έρχεται επιπλέον του επιτεύγματος της ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενης μάρκας smartphone στον κόσμο για άλλη μια χρονιά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons