Αριθμός παικτών ρεκόρ για την έκδοση Beta του Battlefield 1

by Nikos Kaimakamis • On 16-09-2016 • AT 2:45 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

battlefield-1-01

H ανοιχτή beta έκδοση του Battlefield 1 της Electronic Arts παίχτηκε από 13 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. 

Το Battlefield 1 έγινε το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα σε beta στην ιστορία της EA, με τις μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου να παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια του παίκτη, ο οποίος μπορεί να πάρει στα χέρια του ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος όπλων και να χειριστεί διάφορα οχήματα σε γη, ουρανό και θάλασσα.

battlefield-1-02

Στην beta έκδοση, οι παίκτες μπορούσαν να παίξουν την πίστα Sinai Desert, σε σκηνικό ερήμου, με τις διαμορφώσεις Conquest και Rush να είναι διαθέσιμες. Οι παίκτες μπορούσαν να πάρουν μέρος είτε από την πλευρά των Βρετανών, είτε από την πλευρά των Οθωμανών. Το αξιοσημείωτο είναι ότι -όπως αναφέρει το Digital Trends- στις μάχες μέσα από το Battlefield 1 Beta, έλαβαν μέρος περισσότερα άτομα σε σχέση με τις πραγματικές μάχες της ιστορίας.

battlefield 1 beta

Στο πλαίσιο του Battlefield 1 Beta σημειώθηκαν 29 εκατομμύρια melee kills, 13 εκατομμύρια armored train kills, 23 εκατομμύρια road kills, ενώ υπήρξαν και περισσότεροι από 62 εκατομμύρια θάνατοι από επίθεση έφιππων μονάδων. Η ημερομηνία έναρξης της διάθεσης του παιχνιδιού στο κοινό είναι η 21η Οκτωβρίου 2016. Το Battlefield 1 θα είναι διαθέσιμο σε Xbox One, Playstation 4 και PC.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons