Είσαι twitter freak;

by Stefanos Kofopoulos • On 22-04-2008 • AT 3:06 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

twitter downtime

Παρά την μεταφορά του twitter στο Amazon S3 και την αυξημένη ταχύτητα απόκρισης, η υπηρεσία συνεχίζει να έχει σημαντικά προβλήματα. Το πιο πρόσφατο θέμα με την cache έθεσε το service σχεδόν εκτός λειτουργίας για 3 μέρες. Ο Scoble γράφει ότι το twitter ουσιαστικά κάνει χάρη στο friendfeed χαρίζοντας νέους χρήστες και περισσότερη κίνηση. Αντίθετα ο Arrington σχολιάζει ότι παρά τα προβλήματα το twitter συνεχίζει να μεγαλώνει και αποτελεί πλέον το de facto standard στο micro blogging ακόμα και αν δεν είναι η καλύτερη δυνατή λύση.

Πόσοι από εσάς χρησιμοποιούν το twitter και πόσοι ενοχλήθηκαν από την προβληματική λειτουργία τις τελευταίες μέρες; Για την ιστορία, θα βρείτε τα tweets εδώ. Follow me.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αν και το πρόβλημα των τελευταίων 2 ημερών ήταν εμφανές… δεν με “ενόχλησε” τόσο καθώς δεν είμαι freak [yet…] αλλά ήταν αστείο ότι το twhirl έφαγε τρελά κολήματα στέλνοντας μου updates [10-20 μαζί] που είχαν γίνει ώρες πριν…!

  Νομίζω ότι δύσκολα θα χάσει την πρωτοκαθεδρία του το twitter… Εκτός αν ο ανταγωνισμός αποκτήσει *πραγματικούς* φανατικούς [και… ευαγγελιστές] ώστε να οδηγηθούμε σε μία ανοιχτή μάχη.

 2. @HitMan: Ο Scoble λέει ότι αυτό συμβαίνει ήδη και το friendfeed κερδίζει έδαφος πάρα πολύ γρήγορα.

 3. @Titanas: εχμ, διορθωσέ με αλλά πέραν των in-site comments το friendfeed δεν βασίζεται και στο twitter feed?

  Γενικότερα ο Scoble είναι λίγο …μπιπ… για μένα [προσωπικά] αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

 4. e oxi kai freak…:p. Logo megalou fortou douleias den exo asxolei8ei alla einai emfanes to downtime (exo dei arketa disconnect sto digsby).

 5. @HitMan: Ναι αυτή είναι η ιδεά. Στον λογαριασμό σου βάζεις τα feeds που θέλεις να κάνεις publish και μετά αναλαμβάνουν οι φίλοι σου. Τα in site comments θεωρούνται πλέον ως ο νέος τρόπος κουβέντας.. πολλοί λένε ότι τα blogs έχασαν την συζήτηση πλέον.

 6. @Titanas Το βρίσκω ναι μεν εντυπωσιακό αλλά ακόμα σε πρώϊμο στάδιο για να πούμε ότι τα blogs έχασαν την συζήτηση… Τα blogs είναι “ανοιχτά” και δεν περιορίζονται από τα settings μιας πλατφόρμας [με ό,τι αυτό συνεπάγεται]

  We will see…

Top

Show Buttons
Hide Buttons