Το Archos G10xs μας δείχνει τις καμπύλες του

by Stefanos Kofopoulos • On 03-08-2012 • AT 12:49 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το Archos G10xs μας δείχνει τις καμπύλες του

Η Archos, γνωστή τα τελευταία χρόνια για τα Android tablets που κατασκευάζει, κυρίως χαμηλού κόστους, έφερε στην δημοσιότητα, μέσω του Facebook fan page της, την παραπάνω φωτογραφία. Η φωτογραφία μας δείχνει ένα μέρος από το ολοκαίνουργιο tablet που ετοιμάζει και ακούει στο όνομα Archos G10xs. Επίσης, κάτω από την φωτογραφία υπάρχει το εξής κείμενο:

ARCHOS Gen 10 is coming… See you in 3 weeks for the launch announcement

Άρα, εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο tablet και συγκεκριμένα για το Archos G10xs, θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα σε μόλις 3 εβδομάδες.

Αν και από την φωτογραφία και μόνο δεν μπορούμε να βγάλουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα, βάσει παλαιότερων δηλώσεων της εταιρίας, το Archos G10xs αποτελεί μέρος της σειράς Elements που ετοιμάζει η Archos και η οποία θα αποτελείται από tablets στις 7, 8 και 10 ίντσες. Το Archos G10xs θα αποτελεί την ναυαρχίδα της σειράς ενώ από τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίζουμε ότι θα έχει πάχος μόλις 7.6 χιλ. με το σώμα της συσκευής να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, πιθανόν αλουμίνιο, θα τρέχει το Android 4.0 ICS και θα υποστηρίζει θύρες microSD και mini-HDMI. Επίσης, η Archos σκοπεύει μαζί με την κυκλοφορία του G10xs, να βγάλει στην αγορά ένα keyboard dock, παρόμοιο με εκείνο του Asus Transformer, το οποίο όμως θα λειτουργεί και ως θήκη για το tablet, αυξάνοντας το πάχος του στα 12 χιλ.

Σε τρεις εβδομάδες θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες για το Archos G10xs με την τιμή του να φημολογείται ότι θα κυμανθεί μεταξύ 200 και 300 ευρώ. Ωστόσο, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της Archos μπορούμε να δούμε το παρακάτω teaser.

Archos G10xs Teaser video

via

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Microsoft ταρακούνησε τα νερά με το νέο Tablet/PC της. Άρχισαν τα όργανα (και μαζί τα tablet/PCs που απο εδώ και στο εξής θα βγαίνουν εδώ κι εκεί σαν τα μανιτάρια) :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons