Απώλεια του home button στο επόμενο Apple iPad;

by Nikos Kaimakamis • On 29-11-2016 • AT 11:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPad

Οι φήμες θέλουν την Apple να αφαιρεί το home button από το επόμενο μοντέλο του iPad και εισαγωγή των λειτουργιών του στο interface. 

Το επόμενο iPad αναμένεται να είναι -σύμφωνα με το Verge- η πρώτη συσκευή της Apple που δεν θα έχει κάτω από την οθόνη το κεντρικό πλήκτρο που οδηγεί στο μενού. Στο Διαδίκτυο είχε κυκλοφορήσει η αντίστοιχη φήμη και για το iPhone 7, αλλά αποδείχθηκε το αντίθετο, μετά την παρουσίασή του.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η Apple θέλει να αλλάξει τον τρόπο επιστροφής στο κεντρικό μενού του iPad, με ένα πάτημα πάνω στην οθόνη. Πολλές πηγές αναφέρουν ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα μοντέλο iPad με οθόνη 10.9 ιντσών, το οποίο δεν θα έχει φυσικό πλήκτρο για το κεντρικό μενού.

Το συνολικό πάχος του νέου iPad θα είναι 7.5 χιλιοστά, ενώ και τα περιθώρια γύρω από την οθόνη αναμένεται να είναι λεπτότερα, με εμφανές όφελος για την οθόνη όσο και για την χωρητικότητα της μπαταρίας, η οποία αναμένεται να είναι αυξημένη για μεγαλύτερη αυτονομία.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο iPad της Apple εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του 2017, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε και πολύ για να δούμε εάν θα βγουν αληθινές αυτές οι φήμες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons