Η Apple αγόρασε την Βurstly και το TestFlight, iOS apps beta testing για όλους;

by Stefanos Kofopoulos • On 22-02-2014 • AT 12:42 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Η Apple αγόρασε το TestFlight, iOS apps beta testing για όλους

Η Apple αγόρασε το TestFlight και την μαμά εταιρεία Burstly χωρίς όμως να διευκρινίσει τον λόγο, ούτε τι σκοπεύει να κάνει με την υπηρεσία.

Το TestFlight επιτρέπει στους iOS developers να δοκιμάσουν τα apps πριν κυκλοφορήσουν για το ευρύ κοινό, να δημιουργήσουν ομάδες από beta testers, να λάβουν feedback άμεσα και όλα αυτά δωρεάν με πολύ εύκολο τρόπο. Η εξαγορά από την Apple μπορεί να σημαίνει ότι ο Tim Cook και η ομάδα του θέλουν να διευκολύνουν τους developers στην δημιουργία και δοκιμή νέων apps, ελέγχοντας ένα ακόμα κομμάτι της διαδικασίας και προσδοκώντας σε ποιοτικότερα apps.

Το σχόλιο της Apple για την εξαγορά του TestFlight είναι τυπικό και αναμενόμενο: “Apple buys smaller technology companies from time to time, and we generally do not discuss our purpose or plans”.

Το TestFlight ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίζει πλέον beta testing για Android apps με την υποστήριξη να τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2014. Τα νέα για την διακοπή της υποστήριξης του Android ήρθαν πριν κυκλοφορήσει η πληροφορία και η επιβεβαίωση της Apple για την εξαγορά της Βurstly και του TestFlight.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons