Η Apple επιλέγει την TSMC το iPhone και iPad μετά το iPhone 5S

by Stefanos Kofopoulos • On 01-07-2013 • AT 4:07 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple επιλέγει την TSMC το iPhone και iPad μετά το iPhone 5S

Apple και TSMC υπέγραψαν και συμφώνησαν να συνεργαστούν για την κατασκευή των επεξεργαστών των μελλοντικών iPhone και iPad. Δηλαδή των μοντέλων που θα ακολουθήσουν μετά το iPhone 5S και το iPad 5.

Τα τελευταία χρόνια η Apple προσπαθεί να ανεξαρτητοποιηθεί από την Samsung. Ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Apple κατασκευάζει τους επεξεργαστές και τις μνήμες που χρησιμοποιεί το iPhone 5, το iPad και το iPad mini μαζί με τις οθόνες. Πρόσφατα η Apple κατάφερε σχεδόν να διακόψει την προμήθεια οθονών από την Samsung.

Σειρά έχει η κατασκευή επεξεργαστών που πλέον μεγάλο μέρος θα μεταφερθεί από την Samsung στην TSMC. Με αυτό τον τρόπο η Apple θα καταφέρει δύο πράγματα: α) να μειώσει την εξάρτηση της από την Samsung β) να περιορίσει την διαρροή μυστικών από την γραμμή ανάπτυξης και παραγωγής των επεξεργαστών Apple.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Apple και TSMC θα ρίξουν στην αγορά τα πρώτα iPhone και iPad με τους νέους επεξεργαστές από το 2014. Μέχρι τότε υπομονή για το νέο iPhone 5S με iOS 7 και την στιγμή που το iFixit θα το κάνει κομμάτια για να δούμε το λογότυπο της Samsung πάνω στον Apple A7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons