Η Apple δοκιμάζει μεγαλύτερες οθόνες iPhone και iPad, προς το παρόν iPhone 5S στις 4 ίντσες

by Stefanos Kofopoulos • On 22-07-2013 • AT 3:10 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple δοκιμάζει μεγαλύτερες οθόνες iPhone και iPad, προς το παρόν iPhone 5S στις 4 ίντσες

Οι φήμες για δοκιμές της Apple με μεγάλες οθόνες για smartphones και tablets έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Αυτή την φορά η WSJ αναφέρει ότι η Apple πειραματίζεται με μεγαλύτερα iPhone και iPad σε σύγκριση με τα σημερινά μοντέλα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple πειραματίζεται με οθόνες μεγαλύτερες από 4 ίντσες που φτάνουν σχεδόν και τις 13 ίντσες διαγώνιο. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η εταιρεία θέλει να κατασκευάσει ένα νέο iPhone με οθόνη μεγαλύτερη από 4 ίντσες ή ένα νέο iPad με οθόνη 13 ιντσών. Λέγεται ότι η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές δείγματα οθονών για την δημιουργία πρωτοτύπων.

Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι το iPhone 5S θα έχει οθόνη 4 ιντσών όπως και το iPhone 5 και θα είναι σχεδόν ίδιο εξωτερικά με το iPhone 5 εκτός από το διπλό LED flash στην κάμερα, σύμφωνα με τις φήμες.

Αν τελικά προκύψουν smartphones τύπου iPhone 6 με οθόνη μεγαλύτερη των 4 ιντσών και iPad με οθόνη σαν μικρή τηλεόραση σαλονιού κοντά στις 13 ίντσες μένει να το δούμε. Η λογική πίσω από τα επιχειρήματα για νέα iPhone και iPad με οθόνες διαφορετικού μεγέθους λέει ότι η Apple θέλει απαντήσει στον ανταγωνισμό και να προσφέρει διαφορετικά μεγέθη οθονών σε διαφορετικά κομμάτια της αγοράς.

Προς το παρόν το iPhone 4 και iPhone 4S έχουν οθόνη 3.5 ιντσών, το iPhone 5 και το αναμενόμενο iPhone 5S έχουν οθόνη 4 ιντσών, το iPad έχει οθόνη 9.7 ιντσών και το iPad mini έχει οθόνη 7.9 ιντσών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σωστή κίνηση απο την Apple. Μακάρι να το κάνει αυτό. Περισσότερα μεγέθη, περισσότερες λύσεις για τους καταναλωτές.

Top

Show Buttons
Hide Buttons