Η Apple απαντά και ζητάει την διακοπή εισαγωγής Nokia κινητών

by Stefanos Kofopoulos • On 16-01-2010 • AT 10:33 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

apple logo bite nokia

Θυμάστε το αίτημα της Nokia στο ITC για παύση εισαγωγών iPhone, iPod, MacBook πριν μερικές μέρες, σωστά; Το ίδιο ακριβώς ζητάει τώρα και η Apple για τα προϊόντα της Nokia. Το ITC (International Trade Commission) δεν έχει απαντήσει σε καμία από τις δύο εταιρείες αλλά όλοι φαντάζονται διαβουλεύσεις και περιμένουν αποφάσεις κάποια στιγμή. Πότε θα γίνει αυτό κανείς δεν ξέρει αλλά ο σύμφωνα με τον Thomas Ricker στο enagdget, η διαδικασία μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 15 μήνες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχουμε χρόνο για να δούμε το νέο iPhone 4, να διαβάσουμε φήμες για το iPhone 5, να πιάσουμε στα χέρια μας multi touch κινητά Nokia με Symbian στην open source μορφή του, να δούμε το νέο Booklet 3G και πολλά άλλα. Ας είναι καλά οι δικηγόροι και οι συμβιβαστικές λύσεις που προκύψουν έτσι ώστε να επιζήσουν και οι δύο εταιρείες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ή “Soon no phones will be sold in the United States of America.” όπως έλεγε ένας σε comment στο άρθρο του Thomas Ricker :P

    • Δεν παίζει αυτό γιατί θα πρέπει να βγει απόφαση και αυτό θα πάρει καιρό αφού ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να κοιτάζουν την υπόθεση από το ITC. Άσε που αυτό δεν συμφέρει κανέναν για οικονομικούς λόγους και μόνο, όχι σε επίπεδο εταιρειών αλλά χωρών.

  2. πάει μακρυά η βαλίτσα….

  3. Εχουν γινει λιγακι μαλλια κουβαρια οι 2 εταιριες η μου φαινεται ?

  4. Αυτό ακριβώς. Πάει μακρύτερα απ’όσο περιμέναμε, η βαλίτσα.

  5. Θα διαφημιστούν και η δυο εταιρίες έτσι. Και στο τέλος θα τα βρούν και όπως πάντα όλα καλά..

    Μερικά λεφτά σε δικηγόρους δεν είναι τίποτα μπροστά σε μια αρνητική διαφήμιση.. ;)

Top

Show Buttons
Hide Buttons