Τα νέα Apple Store 2.0 έχουν πολλά iPad, πάρα πολλά

by Stefanos Kofopoulos • On 23-05-2011 • AT 12:43 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Τα νέα Apple Store 2.0 έχουν πολλά iPad, πάρα πολλά

Η Apple αποφάσισε ότι τα Apple Store σε όλο ον κόσμο θέλουν φρεσκάρισμα και αλλαγές. Μετά από 10 χρόνια υπερ-επιτυχημένης πορείας σε όλο τον κόσμο, το κλασσικό μοντέλο πρέπει να αλλάξει. Μέχρι σήμερα δίπλα από κάθε προϊόν Apple υπήρχαν πληροφορίες με το όνομα και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος τυπωμένα σε χαρτί. Με το iPad 2 να πουλάει τρελά και τον κόσμο να είναι ήδη εξοικειωμένος με το UI, η Apple αντικαθιστά το χαρτί με iPad 2 και προσφέρει επιπλέον interactive δυνατότητες επικοινωνίας με τον χρήστη όπως βίντεο, σύγκριση με άλλες μοντέλα της Apple κλπ. Η παρουσία των υπαλλήλων στα νέα καταστήματα Apple Store 2.0 είναι διακριτική εκτός και αν ο πελάτης αποφασίσει να καλέσει τον εκπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες.

Οι λόγοι για την αλλαγή των Apple Store είναι μάλλον δύο: ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών που δεν μπορεί να καλυφθεί με περισσότερους υπαλλήλους Apple εξαιτίας του περιορισμένου χώρου του καταστήματος και η ευκαιρία σε νέους υποψήφιους πελάτες να έρθουν άμεσα σε επαφή με το iOS interface.

Χρησιμοποιώντας τα iPad 2 και το περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η Apple, ο πελάτης βρίσκεται στον δικό του κόσμο, κάπου μεταξύ πληροφοριών και επιθυμίας για απόκτηση του νέου MacBook ή iPod. Την ίδια στιγμή οι υπάλληλοι του Apple Store εξυπηρετούν όσους έχουν απορίες και ανάγκη από την φυσική τους παρουσία (πχ απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν περιφερειακά όπως θήκες iPhone / iPod κλπ). Όλοι είναι χαρούμενοι και το οικοδόμημα μπορεί να μεγαλώσει απεριόριστα αφού τα iPad 2 δεν αρρωσταίνουν, δεν κουράζονται, ούτε χρειάζονται διάλειμμα.

Με αυτή την ευκαιρία, όσοι σκέφτονται να αγοράσουν προϊόν Apple έρχονται άμεσα σε επαφή με το iOS UI και το ειδικά διαμορφωμένο interface των σελίδων που δείχνει η Apple για κάθε προϊόν. Η εμπειρία είναι άριστη, ο τρόπος ιδιαίτερα φιλικός προς τον άνθρωπο και η πληροφορία διαδραστική.

Λέγεται ότι θα ακολουθήσουν επιπλέον αλλαγές στα Apple Store που υποτίθεται ότι τώρα αναβαθμίζονται στην έκδοση 2.0 των υπηρεσιών που προσφέρουν.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για αυτό δεν βρίσκεις iPad2 ούτε για δείγμα; Τα βάλανε στα apple stores;;

    • Ο λόγος είναι η τεράστια ζήτηση και προφανώς το marketing της Apple. iPad 2 βρίσκεις αλλά πρέπει να στηθείς από τις 5-6 το πρωί στην ουρά και να ελπίσεις ότι θα προλάβεις να αγοράσεις όταν ανοίξει το Apple Store στις 9.

  2. εγώ το θεωρώ τρελή αποτυχία αυτό το “marketing” της apple. βρέθηκα προ μηνός στην Νέα Υόρκη διατεθημένος να το αγοράσω αλλά όταν πληροφορήθηκα για τα χάλια του retail στο apple store απλώς δεν το πήρα. προσωπικά το θεωρώ τεράστια προσβολή να αναλώνω χρόνο για να δώσω λεφτά κάπου. τρελό fail

Top

Show Buttons
Hide Buttons