1.7 εκατομμύρια iPhone 4 σε τρεις μέρες

by Stefanos Kofopoulos • On 30-06-2010 • AT 11:55 am • 8 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iphone 4 facetime

Τόσα πούλησε ο Steve Jobs και η παρέα του, 1.7 εκατομμύρια iPhone 4 σε τρεις μόλις ημέρες ή αλλιώς το μοναδικό Apple προϊόν αυτή την στιγμή που έχει καταφέρει να πουλήσει τόσο πολύ. Ο iCEO δεν αφήνει τίποτα να πάει χαμένο για αυτό δεν παρέλειψε να πει ότι

This is the most successful product launch in Apple’s history. Even so, we apologize to those customers who were turned away because we did not have enough supply

Πόσο αλήθεια είναι η μεγάλη ζήτηση ή μη ικανή παραγωγή iPhone 4 για να ικανοποιήσει την αγορά, θα παραμείνει άγνωστο. Το θέμα είναι ότι όλες οι τρέλες και όλα τα προβλήματα που παρουσιάζουν κάποια iPhone 4 δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την ψυχολογία των πολλών που τρέχουν να αγοράσουν το κινητό χωρίς πολλά – πολλά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νομίζω ότι υπήρχε δυνατότητα ανταλλαγής του 3gs με το 4 από τους παρόχους με μία μικρή διαφορά ή καθόλου, έτσι δεν είναι ?

  • Ακριβώς, από την AT&T ως προσφορά ακόμα και αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο σου. Δεν ξέρω τι έγινε στην Ευρώπη. Αυτή ήταν η αρχική ιδέα γιατί αργότερα συμπληρώθηκε με ακόμα μια προσφορά

 2. 1.700.000 +1 iphone 4 απο το pestaola!! Περιμένουμε νέα από τον διαγωνισμό………και θα συμφωνίσω σε αυτήν την γραμμή:

  Το θέμα είναι ότι όλες οι τρέλες και όλα τα προβλήματα που παρουσιάζουν κάποια iPhone 4 δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την ψυχολογία των πολλών που τρέχουν να αγοράσουν το κινητό χωρίς πολλά – πολλά.

 3. Σημείωση:το σχόλιο μου δεν εμφανίστηκε(ξαναπροσπαθώ)

  Το προϊόν σαν προϊόν προς πώληση είναι τρελή επιτυχία όπως και να το κάνουμε.Δεν το συζητάμε.Και θα ήθελα όπως όλοι μας να είμαι στη θέση του στίβ(και της παρέας του) και να μπαίνουν στην τσέπη πολλά πραγματικά πολά μετρητά ΑΛΛΑ το:

  Το θέμα είναι ότι όλες οι τρέλες και όλα τα προβλήματα που παρουσιάζουν κάποια iPhone 4 δεν έχουν επηρεάσει καθόλου την ψυχολογία των πολλών που τρέχουν να αγοράσουν το κινητό χωρίς πολλά – πολλά.

  δεν νομίζω ότι χαρακτηρίζει θετικά το προϊόν.Δηλαδή τί δείχνει αυτό:Ότι ακόμα και να μην άνοιγε αυτό το τηλέφωνο,αν ήταν απλά ένα γυαλί και ότι άλλο είναι κατασκευασμένο με σχήμα κονσέρβας θα πουλούσε και πάλι τρελά?ενταξει μπορεί όχι τόσο όσο πούλησε τώρα αλλά και παλι πιστεύω οτι θα μπορούσε να πουλήσει πολύ.Αυτό χαρακτηρίζει θετικά το προιόν.Δηλαδή τί λέει ότι το αγόρασαν τόσα εκατομμύρια κόσμου.Στις τσέπες μας μπαίνουν:

 4. Αφού ο ένας αγοράζει για το βάλει στο μπλέντερ, ο άλλος για να το βάλει σε φούρνο μικροκυμάτων και ο τρίτος για να το πυροβολήσει :ρ

 5. Εν μέρη ναι αλλά για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να αποκτήσει μεγάλη οθόνη κάτι που προς το παρόν δεν γίνεται. Φορητό ναι αλλά με μικρή οθόνη

 6. Μιλάμε όμως και για κοινό που δεν τους ενδιαφέρει το ΓΙΑΤΙ να πάρουν το iPhone4, αλλα μόνο για να ακολουθήσουν το hype και να είναι trendy.

  Οπότε, άστους αυτούς να αγοράσουν το μηλόφωνο, και άσε κ εμένα να αγοράσω το HD3… ;)

 7. Μέσα σ’ αυτό τον (αδικαιολόγητο) πανικό που γίνεται με το iphone4 πολλοί λίγοι βγήκαν να πουν για τα προβλήματα που παρουσιάζει… Μόλις χθες μίλησα με φίλο μου που βρίσκεται στη Ν. Υόρκη και μου λέει ότι οι μηνύσεις κατά της Apple πέφτουν βροχή λόγω προβλημάτων με την κεραία κυρίως του νέου iphone. Λοιπόν, ας μην εκθειάζουμε οτιδήποτε φέρει πάνω του το μήλο, αλλά ας το ερευνάμε και ας το κρίνουμε ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Top

Show Buttons
Hide Buttons