Η Apple δεν μπορεί να συμπεριλάβει το Samsung Galaxy S4 στην μήνυση

by Stefanos Kofopoulos • On 27-06-2013 • AT 7:04 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Apple δεν μπορεί να συμπεριλάβει το Samsung Galaxy S4 στην μήνυση

Δύσκολα τα πράγματα για την Apple που σύμφωνα με τον δικαστήριο δεν μπορεί να συμπεριλάβει το Samsung Galaxy S4 στην υπάρχουσα μήνυση εναντίον της Samsung. Ο δικαστής αποφάσισε ότι κάτι τέτοιο θα απορροφήσει περισσότερο χρόνο.

Χρόνο που το δικαστήριο χρειάζεται να αφιερώσει σε άλλες υποθέσεις ή ακόμα και στην ίδια υπόθεση μεταξύ Apple και Samsung για τις πατέντες. Ο δικαστής αποφάσισε ότι η Apple δεν μπορεί να συμπεριλάβει το Galaxy S4 στην λίστα των smartphones που σύμφωνα με την Apple καταπατούν τις πατέντες του Cupertino.

ΔΕΣ: Νέα εξαρτήματα από το iPhone 5S

Η Apple ανακοίνωσε ότι αν τελικά το δικαστήριο επιμείνει στην απόφαση, η εταιρεία θα καταθέσει νέα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Samsung και του Galaxy S4. Η αίτηση της Apple για προσθήκη του Galaxy S4 στην υπόθεση έγινε τον Μάϊο 2013 αλλά μόλις τώρα ο δικαστής έλαβε την απόφαση του.

Σύμφωνα με το Bloomberg: Adding another product to the case is a “tax on the court’s resources,” Grewal said in the ruling. “Each time these parties appear in the courtroom, they consume considerable amounts of the court’s time and energy, which takes time way from other parties who also require and are entitled to the court’s attention.”

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία τακτική.Κάθε φορά που μια εταιρεία απειλεί την κυριαρχία μας ή βγάζει καλύτερο προϊόν, κάνουμε αγωγή…

  2. Μπράβο στην Apple. Ας ασχοληθεί και με HTC, Motorola, Sony, LG έχει και και εκεί μερίδια να πάρει από τα δικαστήρια.

    • Ακριβώς το ίδιο κάνει και η Samsung και όλες οι εταιρείες σε παρόμοια θέση.

  3. Η γνωστη τακτικη του υποδεεστερου. ΚΡΙΜΑ για την Apple

    • Μάλλον όλοι αγνοείτε ότι ακριβώς την ίδια τακτική ακολουθεί και η Samsung, προσθέτοντας νέες συσκευές στην μήνυση εναντίον της Apple

Top

Show Buttons
Hide Buttons