Αντίο VLC Player για iPhone 4, δεν ήταν ωραία όσο κράτησε

by Stefanos Kofopoulos • On 08-01-2011 • AT 11:27 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Αντίο VLC Player για iPhone 4, δεν ήταν και τόσο ωραία όσο κράτησε

Αν είχατε κατεβάσει τον VLC player για iPhone 4 από το App Store φροντίστε να τον κρατήσετε γιατί δεν υπάρχει πλέον. Η Apple απομάκρυνε το VLC player app επειδή τα παράπονα σχετικά με την άδεια χρήσης του VLC Player έπιασαν τόπο. Τα άτομα πίσω από το VLC παραπονέθηκαν στην Αpple ότι το VLC player app που δημιούργησαν κάποιοι άλλοι, δεν είναι σύμφωνο με την άδεια χρήσης GNU και πρέπει να αφαιρεθεί από το App Store. Η Apple διαπίστωσε ότι με την αποδοχή του VLC player app καταπάτησε και ένα δικό της όρο χρήσης που αφορά την άδεια GNU και αποφάσισε να αφαιρέσει το app. Η δήλωση των δημιουργών του VLC Player που ζήτησαν να απομακρυνθεί το app είναι η εξής:

At last, Apple has removed VLC media player from its application store. Thus the incompatibility between the GNU General Public License and the AppStore terms of use is resolved – the hard way. I am not going to pity the owners of iDevices, and not even the MobileVLC developers who doubtless wasted a lot of their time. This end should not have come to a surprise to anyone.

Στις δοκιμές που είχαμε κάνει, το VLC Player για iPhone 4 δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορο. Αντίθετα είχε κολλήματα και δρόμο για να ωριμάσει. Τώρα βέβαια δεν έχει σημασία.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μη σκάτε, θα βγει σε android σύντομα, υπομονή.

Top

Show Buttons
Hide Buttons