Η Apple από μέσα, εδώ δούλευε ο Steve Jobs [VIDEO]

by Stefanos Kofopoulos • On 11-07-2012 • AT 8:25 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Apple από μέσα, δεν έχεις ξαναδεί την εταιρεία του Steve Jobs έτσι

Με μια μη συνηθισμένη κίνηση, η Apple μιλάει για την εταιρεία και τους λόγους που κάποιους θα επιλέξει να δουλέψει στο Cuppertino, εκεί που η Apple έγινε αυτό που είναι σήμερα με τον Steve Jobs και πλέον χωρίς αυτόν. Το βίντεο δίνει την καλύτερη αίσθηση για τα γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια, τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων εκεί και τον τρόπο δουλειάς. Προσεχτικά φτιαγμένο, το βίντεο μοιράζει πληροφορίες και λεπτομέρειες με τρελό ρυθμό ενώ παράλληλα διατηρεί αυτή την ηρεμία που κυριαρχεί στα περισσότερα βίντεο της Apple με πρόσωπα ανθρώπων από την εταιρεία. Το μήνυμα είναι απλό: του να δουλεύεις στην Apple είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις αν θέλεις να δουλέψεις. Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην συνέχεια μαζί με τα γραφεία της Apple και ίσως μερικά δευτερόλεπτα από το νέο iPhone 5.

Τα γραφεία της Apple βρίσκονται στην διεύθυνση 1 Infinite Loop Cupertino, CA 95014. H Apple ήδη ετοιμάζει νέα γραφεία σε ένα ξεχωριστό κτήριο που παρόμοιο δεν υπάρχει. Ο Steve Jobs είχε μιλήσει και παρουσιάσει τα σχέδια του νέου κτηρίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. You don’t come to Apple unless you’re really good at what you do. The reason you’re here, the reason you’re hired, is because you’re at the top of your field, or you have the potential to be at the top of your field.

  2. Υποθέτω ότι κυρίως απευθύνεται στους καταναλωτές, δεν νομίζω ότι πείθει κάποιον να εργαστεί εκεί ιδιαίτερα, άλλωστε η Apple δε φημίζεται για πολύ καλές συνθήκες εργασίας σε σχέση πχ με την Google ή πρόσληψης. Και το μοντέλο top of your field που αφορά τα Ι-shaped person αρκετές εταιρείες όπως η Big Spaceship, μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες web, το έχουν πλέον απορρίψει ως ξεπερασμένο.

    http://www.nytimes.com/2011/01/30/business/30corner.html?_r=1&pagewanted=all

Top

Show Buttons
Hide Buttons