Το καλύτερο οικονομικό τρίμηνο της Apple, κέρδη ρεκόρ ξανά

by Stefanos Kofopoulos • On 20-01-2011 • AT 9:30 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το καλύτερο οικονομικό τρίμηνο της Apple, κέρδη ρεκόρ ξανά

Με τζίρο ρεκόρ $26.74 δισεκατομμυρίων και κέρδη $6 δισεκατομμύρια κλείνει η Apple το πρώτο οικονομικό τρίμηνο για το 2011 δίνοντας στην μετοχή ώθηση $6.43 σε αντίθεση με τα 3.67 δολάρια ένα χρόνο πριν. Ο τζίρος της Apple κατά 62% προήλθε από πωλήσεις εκτός Αμερικής ενώ συνολικά το τρίμηνο τα μυαλά του Cupertino κατάφεραν να κατασκευάσουν και πωλήσουν 16.24 εκατομμύρια iPhones, 19.45 εκατομμύρια iPods και 7.33 εκατομμύρια iPads μαζί με 4.13 εκατομμύρια Mac υπολογιστές. Η δήλωση του Steve Jobs είναι μάλλον αναμενόμενη μετά από το καλύτερο οικονομικό τρίμηνο της Apple. Ο CEO αν και μακρυά από τα γραφεία της Apple δήλωσε:

“We had a phenomenal holiday quarter with record Mac, iPhone and iPad sales. We are firing on all cylinders and we’ve got some exciting things in the pipeline for this year including iPhone 4 on Verizon which customers can’t wait to get their hands on”.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τα επόμενα οικονομικά τρίμηνα της Apple με τις πωλήσεις του iPhone Verizon, iPad 2 και iPhone 5 να προσθέτουν το δικό τους λιθαράκι στα βουνά δισεκατομμυρίων δολαρίων στα ταμεία της εταιρείας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. το έχω ξαναπεί.Την εταιρεία δεν την έχω σε τρελή εκτίμηση ,όχι επειδή δεν κατασκευάζει καλές συσκευές αλλά γενικά για την λογική της αλλά εννοείται πως θα ήθελα να έχω μετοχες της.
    Τώρα όσο για τη μετοχή,μετά την ανακοίνωση του Jobs για “διακοπές” είδαμε καμμία πτώση ή γενικά κάποια αντίδραση?

Top

Show Buttons
Hide Buttons