Η Apple παρουσιάζει τα νέα της “κόκκινα” iPhone 8 και 8 Plus

by George Polyzos • On 10-04-2018 • AT 9:52 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple προχώρησε και φέτος στο λανσάρισμα των “κόκκινων” εκδόσεων των συσκευών της, αυτή τη φορά των νέων iPhone 8 και iPhone 8 Plus, με τα σχετικά έσοδα να πηγαίνουν κατευθείαν στο Global Fund HIV/AIDS.

Το συγκεκριμένο fund στόχο έχει την παροχή συμβουλών, την πραγματοποίηση δοκιμών φαρμάκων, την παροχή ιατρικής περίθαλψης και προγραμμάτων πρόληψης με ειδική στόχευση στην εξάλλειψη της μετάδοσης της νόσου από τις μητέρες στα μωρά. Από το 2006, όταν ξεκίνησε η εν λόγω προωτοβουλία, η Apple έχει προσφέρει (μαζί με την (PRODUCT)RED) περισσότερα από 160 εκατομμύρια δολλάρια στο Global Fund, μέσω της διάθεσης ειδικών εκδόσεων συσκευών και αξεσουάρ.

Πέρα από τα παραπάνω και φυσικά το έντονο κόκκινο χρώμα οι συσκευές ενσωματώνουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς iPhone 8, τα οποία να υπενθυμίσουμε ότι διατίθενται επίσης σε χρυσό, ασημί και γκρι (space). Σε αντίθεση με την ανάλογη έκδοση της σειράς iPhone 7, που είχε λευκό bezel να περιβάλλει την οθόνη της συσκευής, φέτος το λευκό έχει αντικατασταθεί από μαύρο χρώμα. Επιπλέον, οι τιμές των (PRODUCT)RED Special Edition, όπως είναι η επίσημη ονομασία τους θα είναι ίδιες με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Για τους χρήστες του iPhone X η Apple προχώρησε στο λανσάρισμα μίας δερμάτινης θήκης (folio) σκούρου κόκκινου χρώματος.

Οι ειδικές εκδόσεις των iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι διαθέσιμες από σήμερα για προ-παραγγελία, καταρχήν σε Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χόνκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Βρετανία και Ηνωμένες Πολιτείες, με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν εντός του Απριλίου και λίγο αργότερα τον Μάιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons