Η Apple δίνει ταινίες μέσα από το iTunes UK

by Stefanos Kofopoulos • On 04-06-2008 • AT 3:46 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

apple itunes store 7

Όταν η Apple συνεργάζεται με το Hollywood και κλείνει συμφωνίες για διάθεση ταινιών μέσα από το iTunes, οι μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες δεν μπορούν να μείνουν εκτός παιχνιδιού. Οι 20th Century Fox, The Walt Disney Studios, Paramount Pictures, Warner Bros. Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. (MGM), Sony Pictures Television International και Lionsgate UK συμφώνησα να πουλάνε και να νοικιάζουν ταινίες για πρώτη φορά μέσα από το iTunes UK.

Για να παίξουν όλα αυτά χρειάζεται iTunes 7.6.2 και πιστωτική κάρτα με διεύθυνση Αγγλίας (bye bye Ευρώπη). Αν είστε από τους τυχερούς και τυχερές θα μπορείτε να αγοράζετε νέες κυκλοφορίες για £10.99 και παλιότερες ταινίες για £6.99. Η ενοικίαση των νέων ταινιών κοστίζει £3.49 με τις παλιότερες κυκλοφορίες να χρειάζονται μόλις £2.49.

Διαλέξτε, PC, Mac, iPod classic, iPod nano με video, iPod touch, iPhone ή Apple TV και διαβάστε προσεχτικά το press release για τους περιορισμούς της ενοικίασης: δυνατότητα προβολής της ταινίας μέχρι και 30 μέρες μετά το download – ενοικίαση και προβολή μέσα σε 48 ώρες από την στιγμή που θα ξεκινήσει.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “ενοικίαση και προβολή μέσα σε 48 ώρες από την στιγμή που θα ξεκινήσει.”

    νομίζω είναι 24 ώρες για τσεκαρέτο :)

  2. cr1t1cal, “Customers have up to 30 days to start watching it, and once a movie has been started customers have 48 hours to finish it—or watch it multiple times”.

  3. Το όριο των 48 ωρών πρέπει να είναι καινούριο κόλπο. Κι εγώ θυμάμαι το αρχικό όριο να είναι 24 ώρες. Προς το παρόν το σχετικό άρθρο της Wikipedia ακόμα μιλάει για 24 ώρες.

    Φαίνεται κατάλαβαν πως δεν είχαν και πολύ νόημα μόνο 24 και τις ανέβασαν σε 48.

    Άντε, καλή φάση. Με το καλό να έρθει και στην Ελλάδα. Φαντάζεστε να νοικιάζουμε παλιές Ελληνικές, ασπρόμαυρες ταινίες από το iTMS;; Έ ρε γλέντια :-D

  4. Αντώνης καλομελέτα κι έρχεται :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons