Η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός πολύ φθηνότερου iPad το 2018

by George Polyzos • On 04-12-2017 • AT 1:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Συνεχίζοντας την πρακτική που εγκαινίασε τον περασμένο Μάρτιο, η Apple σχεδιάζει το λανσάρισμα μίας πολύ οικονομικής έκδοσης του iPad των 9,7 ιντσών.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιστοσελίδα DigiTimes, τοποθετώντας μάλιστα το λανσάρισμα της συγκεκριμένης συσκευής κατά τη διάρκεια του β΄ τριμήνου του 2018. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το νέο iPad των 9,7 ιντσών θα κοστίζει περί τα 259 δολάρια, δηλαδή αρκετά φθηνότερο από την αντίστοιχη έκδοση που κυκλοφορεί σήμερα.

Προφανώς το δημοσίευμα στηρίζεται σε ανεπίσημες πληροφορίες και ενδεχομένως να πρόκειται για απλή φήμη. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η μείωση των τιμών θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη ζήτηση για τις συγκεκριμένες συσκευές, με την πρόταση να απευθύνεται πρωτίστως στους καταναλωτές που θέτουν σαν πρώτο κριτήριο επιλογής την τιμή μίας συσκευής.

Στα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα η Apple ανακοίνωσε ότι η πωλήσεις iPad γνώρισαν διψήφια ανάπτυξη κατά τα τελευταία δύο τρίμηνα, πηγαίνοντας αντίθετα από την τάση της κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα του DigiTimes θεωρεί ότι μία τέτοια κίνηση εκ μέρους της Apple θα δημιουργήσει ένα νέο κύμα ανταγωνισμού με κατασκευαστές όπως οι Samsung, Amazon, Huawei και Lenovo.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons