Η Apple σχεδιάζει high-end ακουστικά με τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου

by George Polyzos • On 07-03-2018 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει μία νέα σειρά ακουστικών over-ear τα οποία θα ενσωματώνουν τεχνολογία εξουδετέρωσης εξωτερικών θορύβων.

Τα νέα ακουστικά της Apple θα αποτελούν αντίπαλο δέος άλλων κορυφαίων προτάσεων στην εν λόγω αγορά, όπως τα ακουστικά της Bose ή ακόμα και τα Beats της ίδιας της Apple. Την αποκάλυψη έκανε με δημοσίευμά του το Bloomberg επικαλούμενο πηγές που σχετίζονται με την ανάπτυξη των συγκεκριμένων ακουστικών.

Στο ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι η Apple σχεδιάζει να λανσάρει τα νέα της ακουστικά μέχρι το τέλος του 2018, αν και υπάρχουν «προκλήσεις σε επίπεδο ανάπτυξης» που ίσως μεταθέσουν το λανσάρισμα λίγο αργότερα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πηγές του Bloomberg, δεν αποκλείεται η Apple να αναγκαστεί να επανασχεδιάσει τα ακουστικά, όπως ακριβώς έκανε και με το HomePod η μορφή του οποίου άλλαξε αρκετές φορές μέχρι να επιλυθούν τα διάφορα τεχνικά προβλήματα.

Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η «προειδοποίηση» ότι δεν αποκλείεται η Apple να αποσύρει το ενδιαφέρον της για όλο το project εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά. Ακολουθώντας τη σχετική παράδοση η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη έως τώρα εξαγορά για την Apple είναι αυτή της Beats, το 2014, έναντι του ποσού των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Με την εξαγορά αυτή η Apple πραγματοποίησε θριαμβευτική είσοδο στην αγορά των high-end ακουστικών. Σήμερα, η κατηγορία «Άλλων Προϊόντων» της Apple, δηλαδή τα ακουστικά AirPods και Beats, το Apple Watch, το Apple TV και τα αξεσουάρ για iPad εμφανίζει το τελευταίο τρίμηνο έσοδα ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, για πρώτη φορά και ετήσια αύξηση της τάξης του 36%.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons