Η Apple διακόπτει τις Genius διαφημίσεις, λέει ότι ήταν προγραμματισμένο

by Stefanos Kofopoulos • On 08-08-2012 • AT 2:24 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Apple διακόπτει τις Genius διαφημίσεις, λέει ότι ήταν προγραμματισμένο

Όλοι είδαμε τα τρία νέα διαφημιστικά της Apple με τον Genius τύπο να δίνει λύσεις στο παρόν με ένα αέρα από το μέλλον. Τα τρία νέα βίντεο έγιναν διαθέσιμα online και έπαιξαν κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και σχόλια πολλών. Οι αντιδράσεις στις νέες διαφημίσεις της Apple δεν ήταν θετικές και πολύ αναρωτήθηκαν γιατί η εταιρεία επέλεξε να διαφημίσει τους Mac με αυτό τον τρόπο. Για κάποιους οι διαφημίσεις μόνο Genius δεν ήταν ενώ αρκετοί τις χαρακτήρισαν προσβλητικές για την νοημοσύνη των Apple fans και πελατών.

Αν δεν είδατε τα βίντεο έχετε την ευκαιρία να το κάνετε τώρα. Όλοι οι άλλοι δεν θα έχουν την ευκαιρία γιατί η Apple σταμάτησε τις προβολές των διαφημίσεων. Η επίσημη δικαιολογία είναι μάλλον τετριμμένη: οι διαφημίσεις ήταν προγραμματισμένο να τρέξουν μόνο για μια εβδομάδα κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.

Ίσως η Apple να λέει την αλήθεια. Ίσως να εισέπραξε περισσότερα αρνητικά σχόλια και αρνητική κριτική από όσο μπορούσαν να αντέξουν τα τρία Genius διαφημιστικά για τους Mac. Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διαφορετική προσέγγιση του Think Different διαφημιστικού ή της σειράς Mac vs PC έχει χαθεί.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, η Αππλε δεν ειναι πια μια boutique, niche εταιρία.. ειναι πια μια εταιρία της μάζας, του σουπερ μαρκετ άρα έτσι πια διαφημίζεται..

  2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διαφορετική προσέγγιση του Think Different διαφημιστικού ή της σειράς Mac vs PC έχει χαθεί.

    Αυτό συμβαίνει γιατί το “Think Different” έχει γίνει mainstream.

  3. Tο γεγονός ότι έχει πολύ γνωστή και επικερδής λόγω του iPhone-iPad (υπήρχε και Apple πριν απο αυτά :) ) , δεν αναιρεί ότι ο τρόπος που προσέγγιζε μέχρι σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικός, ειδικά σε θέματα Mac υπολογιστών.΄Οπότε η Apple έγινε τόσο mainstream όσο εγιναν geeks οι χρήστες Android κινητών.

  4. Μάλλον βλέπουν πολύ south park εκεί στην Apple.
    Άντε να βγάλουν και το centipad να ολοκληρώσουν
    την αναφορά :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons