Η Apple δεν προλαβαίνει να πουλάει iPad

by Stefanos Kofopoulos • On 21-05-2010 • AT 7:41 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Apple iPad pestaola.gr hands on

Η Apple πουλάει πολλά, μα πάρα πολλά iPad κάθε εβδομάδα που περνάει. Χαρακτηριστική είναι η είδηση που αναφέρει ότι η Apple πουλάει περισσότερα iPad από ότι Macs με τέτοιο ρυθμό που ίσως οι πωλήσεις iPad να πλησιάσουν τις πωλήσεις iPhone πολύ σύντομα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό ή αρκετά σημαντικό για την μηχανή marketing του Cupertino και το πόσο αγαπητό είναι το iPad, τι θα λέγατε για την έλλειψη stock στο 47% των Apple Stores και διαθεσιμότητα μερικών μόνο κομματιών στα υπόλοιπα;

Οι τρελές πωλήσεις του iPad όχι μόνο αλλάζουν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε αλλά βάζουν φωτιά στην αρένα του ανταγωνισμού έτσι ώστε το Android να τρέξει για να προλάβει. Μέχρι το τέλος του 2010 θα δούμε σκληρές μάχες και πολλές, μα πάρα πολλές συσκευές tablet να κυκλοφορούν. Το 1.000.000 iPads προ εβδομάδων θα γίνουν πολλά εκατομμύρια μέχρι το τέλος του χρόνου.

[via, via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλύτερα θα ήταν να μην κρίνεις την ευφυΐα κάποιων από την πρόβλεψη της εμπορικής επιτυχίας ενός καταναλωτικού αγαθού. Υπάρχουν άλλοι δείκτες για τη μέτρησή της. Αλλά όσοι προέβλεψαν σωστά μπορούν να αυτοανακηρυχθούν τοείχαπειότιτοipadθαπετύχεικαιγιααυτόείμαιέξυπνος-προφήτης και να διεκδικήσουν μια θέση στην ιστορία.

  2. Χαχα…Αυτοί που προέβλεψαν ότι θα πάει άπατο στις πωλήσεις, απλά είχαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ευφυία αυτών που αποδείχτηκε πως έτρεξαν (flocked θέλω να πω αλλά δε βρίσκω τη σωστή λέξη στα ελληνικά) να το αγοράσουν.

    • Είναι σίγουρος ότι θα ήθελες να έχεις μια εταιρεία που να αναγκάζει τους μελλοντικούς καταναλωτές να τρέχουν και να στήνονται στην ουρά για να αγοράσουν τον προϊόν σου :)

  3. Πάλι καλά που έβγαλε η Apple το iPad και μας έλυσε τα χέρια. Ήταν ένα κενό (στον εγκέφαλο του υπερ-καταναλωτή) που ήρθε και κάλυψε αυτή η εταιρεία. Τρέξτε όλοι να ακουμπήσετε στην καλύτερη των περιπτώσεων 600€ για κάτι που καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να σας παρέχει σε αυτό το αστείο ποσό!!!

  4. Είπαμε καλό αλλά όχι για geeks, sorry αλλά θα περιμένω τον ανταγωνισμό.

  5. Κυκλοφόρησε 28 την επομένη sold out στο Μιλάνο

Top

Show Buttons
Hide Buttons