Νέες παντέτες της Apple για το iPad, μαγνήτες παντού

by Stefanos Kofopoulos • On 01-03-2013 • AT 7:28 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Νέες παντέτες της Apple για το iPad, μαγνήτες παντού

Οι περισσότεροι κάτοχοι iPad έχουν Smart Cover και ξέρουν πως λειτουργούν με μαγνήτες. Προστασία στην οθόνη που λειτουργεί και σαν διακόπτης για το iPad. Μέχρι σήμερα αυτή ήταν η χρησιμότητα των μαγνητών στο iPad. Η Apple ετοιμάζει κάτι ακόμα.

Σύμφωνα με τις νέες πατέντες που κατέθεσε η Apple στο τέλος του 2011, η εταιρεία θέλει να στηρίζει το iPad παντού. Θα το καταφέρει χρησιμοποιώντας τους μαγνήτες του iPad και επιπλέον συσκευές και επιφάνειες ανάλογα την περίπτωση. Δεν ξέρουμε αν το iPad που πωλείται σήμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον τρόπο που περιγράφεται στις πατέντες ή αν απαιτείται το νέο iPad 5.

Οι μαγνητες του iPad πιο εξυπνοι απο ποτε

Οι μαγνήτες ασφαλίζουν το iPad στην θέση του. Θέση σε ταμπλώ αυτοκινήτου, σε διάδρομο για τρέξιμο και σε τρίποδο. Ίσβς η πιο ενδιαφέρουσα εφαρμογή που αποκαλύπτουν οι νέες πατέντες της Apple για την χρήση μαγνητών είναι η δημιουργία ενός διπλού iPad.

Δύο iPad κολλημένα το ένα με το άλλο, με εμφάνιση βιβλίου. Είναι πιθανό το hardware να αντιλαμβάνεται την ένωση των δύο iPad και στην συνέχεια να ενεργοποιεί το software ώστε να λειτουργεί ως βιβλίο ή οθόνη και πληκτρολόγιο.

ΜΑΘΕ: Τα τελευταία τεχνολογικά νέα και εξελίξεις

Οι πιθανότητες και οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι. Μένει να δούμε αν το νέο iPad 5 θα χρησιμοποιεί κάποια από αυτές τις νέες πατέντες ή αν η Apple απλά θέλει να κατοχυρώσει το iPad να στηρίζεται σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές.

Νέες παντέτες της Apple για το iPad, μαγνήτες παντού

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρουμε πότε περίπου ετοιμάζεται να ανακοινώσει το iPad 5 η Apple;

  2. Λίγο ακραίο παράδειγμα η ένωση 2 ipad για να δίνει την αίσθηση βιβλίου!:) Για να δούμε τι θα βγάλουν!

Top

Show Buttons
Hide Buttons