Η Apple επιβεβαιώνει το πρόβλημα οθόνης στα νέα MacBook Air

by Stefanos Kofopoulos • On 04-11-2010 • AT 5:28 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Apple επιβεβαιώνει το πρόβλημα οθόνης στα νέα MacBook Air

Η Apple επιβεβαίωσε το πρόβλημα με την οθόνη του νέου MacBook Air όχι δημόσια αλλά σε email που έστειλε προς εσωτερική κατανάλωση. Ευτυχώς τα καλά παιδιά έκαναν σωστά την δουλειά τους και με σιγουριά πλέον μπορούμε να πούμε όχι μόνο ότι το πρόβλημα αν και μεμονωμένο είναι υπαρκτό και άκρως αληθινό αλλά αναμένεται να διορθωθεί στο επόμενο software update των νέων MacBook Air. Πότε ακριβώς δεν είναι σίγουρο αλλά αυτή είναι η μόνιμη λύση που προτείνει η Apple. Προς το παρόν, μπορείτε να κλείστε την οθόνη (sleep) για κάτι παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα ώστε να περάσει ένα ολόκληρο power cycle και τα pixels να εμφανιστούν όπως πρέπει ξανά στις 11 και 13 ίντσες. Καημενούλι MacBook Air, την πάτησες και εσύ.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι πωλήσεις και τα κέρδη ρεκόρ της Apple κάθε τρίμηνο άλλα δείχνουν.

    • Όσο επιλέγουμε με βάση το design και τα ψηλό-effects λογικό είναι. Όλοι θέλουμε ένα apple product γιατί απλά είναι όμορφα.

      • Είναι χαζή πολιτική επειδή έχεις πωλήσεις να μην προσπαθείς να βελτιώσεις τα προϊόντα σου, επειδή έχεις ένα πολύ καλό τμήμα marketing και ένα εκπληκτικό design. Γιατί αγοράζει κάποιος προϊόν μια ή δύο φορές περισσότερες το “βαριέται” και δεν δέχεται άλλα κολλήματα με τα λεφτά που έχει δώσει, που θα μπορούσε να έπερνα και δυό αντίστοιχα προϊόντα που θα δούλευαν πολύ καλά χωρίς κολλήματα.

      • Μα ποιός είπε ότι δεν προσπαθούν να βελτιώσουν τα Apple προϊόντα; Έχουνε ένα bug, έγινε θέμα, το παραδέχτηκαν με τον συνηθισμένο και άθλιο Apple τρόπο και αυτό ήταν. Αν κάτι είναι απαράδεκτο αυτό είναι ο τρόπος που διαχειρίζονται το θέμα σχετικά με το bug και πως θα το διορθώσουν, όχι το ίδιο το πρόβλημα στην οθόνη του MacBook Air.

Top

Show Buttons
Hide Buttons