Νέα iPhone gestures;

by Stefanos Kofopoulos • On 28-12-2008 • AT 3:19 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

iphone patent gestures

Με βελτιώσεις στο πληκτρολόγιο σκοπεύει να εξοπλίσει η Apple το iPhone αν οι αιτήσεις για πατέντες εγκριθούν. Μερικά gestures για να κάνουν πιο γρήγορη ή πιο εντυπωσιακή την εισαγωγή κειμένουν και την χρήση ορισμένων πλήκτρων όπως το backspace και το enter. Αν όλα πάνε καλά στο μέλλον οι κάτοχοι iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιώντας δύο δάχτυλα με φορά προς τα δεξιά να ενεργοποιούν το backspace, δύο δάχτυλα με φορά προς τα κάτω για το enter, διπλό tap tap κλπ. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν είναι καινούριο για άλλες πλατφόρες που αντί για δάχτυλα χρησιμοποιούν το stylus (Palm OS, Windows Mobile) το ενδιαφέρον όμως είναι ότι προχωράμε σε τρόπους εισαγωγής κειμένου πέρα του κλασσικού πληκτρολογίου ακόμα και στην μεγάλη οθόνη του iPhone 3G. Ίσως να είναι μια καλή ένδειξη για το iPhone Nano και τους περιορισμούς που ίσως προσφέρει η μικρότερη οθόνη του.. αν οι φήμες βγουν αληθινές.

Η κατάθεση της πατέντας από την Apple βρίσκεται στο United States Patent Application: 0080316183.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα gestures ούτε το iphone nano ή αν στο μέλλον η συσκευή θα έχει χωριτικότητα 32Gb. Με ενδιαφέρει να αποκτήσει Ελληνικά στη συγγραφή SMS/notes κλπ καθώς και mms. Κυριως τα ελληνικά όμως

    • γιατί δεν βάζεις τα ελληνικά που έχουν φτιάξει μέσω Cydia μέχρι να νιώσει η apple; Εγώ που τα έβαλα δεν έχω κανένα πρόβλημα στην 2.2 και παίζουν σε ότι εφαρμογή βγαίνει το on screen keyboard.

  2. δεν θέλω να κάνω jailbreak & unlock στο τηλέφωνο. Το θέλω καθαρό…

  3. @nasos polla zitas file m…

    :P

  4. Νασος, πιστεψε με, αν σου αρεσει ετσι οπως ειναι “καθαρο” οπως λες το iPhone σου, θα το Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Ψ-Ε-Ι-Σ μολις το κανεις jailbreak! Πριν το κανω ειχα τις απλες δωρεαν εφαρμογουλες και τα default που ειχε το κινητο, με το που το εσπασα, εχω βαλει της παναγιας τα ματια, το εχω παραμετροποιησει οπως εγω το θελω και οχι οπως η Apple διαλεξε για μενα και πραγματικα εχω αποκτησει ενα ΕΡΓΑΛΕΙΟ απο ενα απλο κινητο.

Top

Show Buttons
Hide Buttons