Η Apple ελέγχει το 60% της παραγωγής οθονών, το iPad 2 πουλάει τρελά

by Stefanos Kofopoulos • On 11-04-2011 • AT 8:46 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Apple ελέγχει το 60% της παραγωγής οθονών, το iPad 2 θα συνεχίσει να πουλάει τρελά

Αν ο αναλυτής Rajesh Ghai της ThinkEquity έχει δίκιο, η Apple έχει εξασφαλίσει το 60% της παραγωγής οθονών αφής για το iPad 2. Με λίγα λόγια ο Rajesh ουσιαστικά αναφέρει ότι το iPad 2 θα συνεχίσει να παράγεται και να πουλάει σαν τρελό γιατί η Apple δεν πρόκειται να ξεμείνει από οθόνες εξαιτίας του σεισμού στην Ιαπωνία. Όσο για τα άλλα εξαρτήματα του iPad 2, η Apple φαίνεται να έχει εξασφαλίσει αρκετέ προμήθειες και εναλλακτικούς κατασκευαστές ώστε να μην επηρεαστεί η παραγωγή του πολύτιμου iPad 2 και το 2011 πάει χαμένο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Steve Jobs θέλει να δει το 2011 ως την χρονιά του iPad 2.

Είναι επίσης χρήσιμο να θυμηθούμε ότι ανάλογη φημολογία για το 60% της παραγωγής οθονών είχε κυκλοφορήσει πριν καιρό, μόνο που αυτή την φορά δεν πρόκειται για φήμες ακριβώς αλλά εκτιμήσεις αναλυτών. Μην ξεχνάμε και την συνεργασία Apple με Samsung αξίας 7.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων που περιλαμβάνει όχι μόνο chipsets και μνήμες αλλά και οθόνες για το iPad 2 και άλλες συσκευές.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι οκ καλά νέα αυτά, αλλά εγώ που ήμουν και υπεύθυνος παραγωγής σε κάποια προϊόντα άσχετα με την τεχνολογία αλλά δεν έπαυαν να είχαν σχέση με παραγωγή προϊόντος, ξέρω ότι όταν αλλάζεις προμηθευτή για το ίδιο εξάρτημα, κάποιο απο τα 2 δεν θα δούλευε τόσο καλά όσο το αρχικό. Οπότε για εμένα είναι λάθος κίνηση αυτή. Γιατί να πάρω το προιόν που το εξάρτημα είναι του τάδε κατασκευαστή ενώ θέλω του άλλου. Συμφωνώ να υπάρχουν και τον δύο κατασκευαστών αλλά να το ξέρεις και να επιλέγεις πιο απο τα δυο θές.

  2. Μπορεί να έχει το 60% αλλά οι μισές εταιρίες κλείσανε με τον σεισμο και το τσουνάμι , στο κάτω κάτω αυτά τα γράφεις για να πείς κάτι για το μηλαράκι που ούτε κάν ολόκληρο δεν είναι !

Top

Show Buttons
Hide Buttons