Συνάντηση Apple CEO με China Mobile για συνεργασία στο iPhone 5S και όχι μόνο

by Stefanos Kofopoulos • On 31-07-2013 • AT 9:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Συνάντηση Apple CEO με China Mobile για συνεργασία στο iPhone 5S και όχι μόνο

Οι σχέσεις της Apple με την China Mobile, την μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα, φαίνεται ότι βελτιώνονται σημαντικά. Ο CEO της Apple, Tim Cook, συναντήθηκε με τον επικεφαλής της China Mobile.

Η China Mobile είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του πλανήτη με 740 εκατομμύρια συνδρομητές. Είναι επίσης η μόνο εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Κίνα που η Apple δεν συνεργάζεται μέχρι σήμερα. Η China Mobile ανήκει στο Κινεζικό κράτος.

Η συνάντηση του Tim Cook με τον επικεφαλής της China Mobile έγινε με σκοπό οι δύο εταιρείες να βρουν κοινό έδαφος και αν συνεργαστούν. Η China Mobile χρειάζεται το iPhone για να προσελκύσει επιπλέον πελάτες που μπορούν να αγοράσουν ακριβά smartphones και η Apple χρειάζεται την China Mobile για να πουλήσει περισσότερα iPhone 5, iPhone 5S και το νέο και φθηνότερο iPhone 5C.

Υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες στο εγχείρημα αφού η China Mobile δεν χρησιμοποιεί 3G αλλά το δικό της TD-SCDMA. Σύντομα όμως η Κινεζική κυβέρνηση θα διαθέσει άδειες χρήσης για δίκτυα LTE. Το iPhone 5 υποστηρίζει LTE σε όλο τον κόσμο και είναι αναμενόμενο το ίδιο να συμβεί και με τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C και ίσως με LTE Advanced.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε και αν ξεκινήσει η συνεργασία Apple και China Mobile. Αν ο Tim Cook πουλήσει iPhone μέσα από το τεράστιο δίκτυο της China Mobile θα έχει καταφέρει κάτι που ο Steve Jobs απέφευγε ή δεν μπορούσε να πετύχει.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons