Η Apple αγοράζει την PrimeSense, 3D αισθητήρες και gestures για όλους

by Stefanos Kofopoulos • On 25-11-2013 • AT 2:09 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Η Apple αγοράζει την PrimeSense, 3D αισθητήρες και gestures για όλους

Είναι επίσημο πλέον, η Apple αγόρασε την Ισραηλινή εταιρεία PrimeSense που έγινε γνωστή πριν χρόνια για την τενχολογία 3D αισθητήρων στο Xbox. Η Apple επιβεβαίωσε την εξαγορά της PrimeSense χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Apple TV με gestures και πολλα ακομα σεναρια για την εξαγορα της PrimeSense

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple ξόδεψε περίπου 360 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την PrimeSense. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή αισθητήρων που αναγνωρίζουν τις 3 διαστάσεις του πραγματικού κόσμου. Το motto της εταιρείας είνα 3D Sensors and Natural Interaction Solutions. Πρακτικά αυτό σημαίνει κάθε συσκευή μπορεί να αναγνωρίζει το περιβάλλον που βρίσκεται και μετά το software αναλαμβάνει τα πάντα. Το Kinect στο Xbox έδειξε ακριβώς τι είναι εφικτό.

Η εξαγορά της PrimeSense από την Apple μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή της τηλεόρασης που υποτίθεται ότι ετοιμάζει η εταιρεία και ο Steve Jobs οραματίστηκε πριν από χρόνια. Αυτή είναι και η πιο προφανής χρήσης της τεχνολογία που προσφέρει αυτή την στιγμή η PrimeSense και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από την Apple.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η PrimeSense δεν κατέχει πατέντες και ιδέες που ως μέρος της Apple με δισεκατομμύρια δολάρια μετρητά μπορεί να χρησιμοποιήσει, εξελίξει και δημιουργήσει από την αρχή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η apple λοιπον συνεχιζει να βαδιζει στο δρομο που χαραζει η microsoft, μετα την στροφη της στο simple και clean design που ειχε φερει πρωτη στην αγορα η microsoft…

  2. Air Gestures. Innovation by Apple!

    ;-/

Top

Show Buttons
Hide Buttons