Αποχαιρετισμός στα Spotify Apps προσεχώς;

by Nikos Kaimakamis • On 04-11-2014 • AT 1:15 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Spotify-Apps

Η υπηρεσία online streaming μουσικής του Spotify επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην web διαμόρφωσή της με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν στο ότι θα εγκαταλειφθούν τα Spotify Apps. 

Αυτό συμβαίνει γιατί το Spotify φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για την δημιουργία ενός web μοντέλου στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλες οι συσκευές που θα μπορούν να συνδεθούν στο Internet, είτε πρόκειται για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είτε για tablets και smartphones. Σε μια ανακοίνωση του Spotify προς τους developers, τονίστηκε ότι στις μελλοντικές εκδόσεις της desktop εφαρμογής θα πάψει να υπάρχει το App Finder tab, ενώ σταδιακά θα εξαφανιστούν και οι Spotify Apps από το πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Νοέμβριο του 2011, το Spotify είχε δώσει σε ανεξάρτητους developers τη δυνατότητα να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές και να τις ενσωματώνουν στην υπηρεσία. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς και είχαν, μάλιστα, αποβεί εξαιρετικά κερδοφόρες για τους δημιουργούς τους. Όπως σωστά αναφέρει το GigaOm, η απόφαση του Spotify να καταργήσει τις Spotify Apps είναι μία από τις καλύτερες αποδείξεις του ότι είναι λάθος να χτίζει κανείς τη δραστηριότητά του online βασιζόμενος αποκλειστικά και μόνο σε μία ξένη πλατφόρμα, η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει στρατηγική.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και το twitter και ξαφνικά έκοψε σχεδόν όλα τα κανάλια για την δημιουργία clients.

Top

Show Buttons
Hide Buttons