Αποτυχία του Nexus 6P στο Bend Test

by Nikos Kaimakamis • On 04-11-2015 • AT 1:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nexus-6p-bend

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα του τεστ αντοχής στην κάμψη και τις κάθετες πιέσεις για το Nexus 6P, όπως αποδεικνύεται από την επανάληψη των δοκιμών. 

Στο πρώτο Bend Test, το Nexus 6P δεν έδειξε να αντέχει τις κάθετες πιέσεις και τώρα, μετά την επανάληψη των δοκιμών, το Nexus 6P συνεχίζει να κάμπτει το πλαίσιό του και να σπάει στο τέλος. Στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε σχετικό βίντεο το οποίο θέτει σε δοκιμασία ένα καινούριο Nexus 6P, το οποίο μόλις βγαίνει από το κουτί του και τελικά δεν αντέχει τις μεγάλες πιέσεις στις οποίες το υποβάλλει ο κάτοχός του.

Το βίντεο που απασχολεί όσους ασχολούνται με τα smartphones έχει ανέβει από τον χρήστη JerryRigEverything στο YouTube, ο οποίος τονίζει τα τρία κατασκευαστικά λάθη που εκτιμάται ότι οδηγούν στην ευαισθησία του κινητού της Huawei στις πιέσεις.

To πρώτο από αυτά εντοπίζεται στην τοποθέτηση ενός φύλλου αλουμινίου στο κάτω μέρος, ενώ το δεύτερο λάθος έχει να κάνει με τα λεπτά τοιχώματα, ενώ λανθασμένη θεωρείται η τοποθέτηση του power button, το οποίο είναι ακριβώς πάνω στο σημείο όπου ενώνεται η μπαταρία με την μητρική πλακέτα.

Πολλοί είναι εκείνοι που τόνισαν ότι στο πρώτο Bend Test του Nexus 6P έσπασε η Gorilla Glass 4 και αυτό οδήγησε στην ευαισθησία της συσκευής. Παρόλα αυτά, το δεύτερο Bend Test αποδεικνύει ότι το smartphone έχει κάποιες σοβαρές αδυναμίες στην κατασκευή του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons