Απομακρυσμένη τεχνική βοήθεια στα Samsung Galaxy S7 και S7 edge

by Nikos Kaimakamis • On 04-04-2016 • AT 9:25 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-app-assist

H Samsung προσφέρει ένα app με δυνατότητα απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης για το Galaxy S7 και το S7 Edge. 

H εφαρμογή της Samsung ονομάζεται Samsung+ και προσφέρει τη δυνατότητα του video chat με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ένας κάτοχος του Samsung Galaxy S7 ή του S7 Edge. Εναλλακτικά ο κάτοχος του S7 μπορεί να στείλει ένα γραπτό μήνυμα ή να αφήσει ένα μήνυμα φωνής στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης.

Εάν το πρόβλημα παραμένει, υπάρχει και η δυνατότητα της παροχής απομακρυσμένης τεχνικής βοήθειας στο S7, μέσω της λειτουργίας Samsung Assist, προκειμένου να πάρει τον έλεγχο της συσκευής ένας τεχνικός της Samsung και να διορθώσει το πρόβλημα. Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη στο Google Play Store, ενώ αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο για τα μοντέλα Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge.

Αναμένεται η εφαρμογή της απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης να γίνει διαθέσιμη και για άλλα μοντέλα της Samsung αργότερα μέσα από διάφορα updates. Στο πλαίσιο της λειτουργίας της εφαρμογής υπάρχει και η επιλογή του Device Diagnostics που προσφέρει έναν έλεγχο της κατάστασης της μπαταρίας, των δεδομένων και των παραμέτρων ασφαλείας του smartphone. Το Samsung+ app έχει ενσωματωμένες οδηγίες και συμβουλές για όλα όσα προσφέρει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons