Αποκλειστικό πακέτο περιεχομένου Gear VR για τους νέους πελάτες του S7

by George Polyzos • On 17-05-2016 • AT 9:07 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Gear-VR

Μετά το ρεκόρ προ-παραγγελιών στην Ευρώπη για τα Galaxy S7 και S7 edge, η Samsung Electronics Europe ανακοίνωσε ένα αποκλειστικό πακέτο περιεχομένου Gear VR για τους νέους πελάτες του S7.

Πιο αναλυτικά, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο, οι νέοι αγοραστές των Galaxy S7 και S7 edge στη Ευρώπη θα μπορούν να αγοράσουν το Samsung Gear VR, σε ειδική τιμή και με δωρεάν πρόσβαση σε αποκλειστικά premium παιχνίδια και εμπειρίες, διαθέσιμα στο Oculus Store. Το πακέτο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή επί πληρωμή περιεχόμενα του Oculus Store, όπως τα Anshar Wars 2, Darknet, Drift, Keep Talking and Nobody Explodes, Ocean Rift και Starchart.

Αυτή η νέα ανταμοιβή, σε συνεργασία με την Oculus, την εταιρεία εικονικής πραγματικότητας που υποστηρίζει το Gear VR, προσφέρεται, καθώς τα Galaxy S7 και S7 edge συνεχίζουν να έχουν δυνατές επιδόσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι δυνατές αυτές επιδόσεις του S7 έχουν οδηγήσει σε άνοδο την αγορά των mobile VR στην Ευρώπη.

Samsung_Galaxy S7_Gear VR

Σύμφωνα με την εταιρεία CCS Insight, η αγορά VR της δυτικής Ευρώπης αναμένεται να αναπτυχθεί κατά 168% από έτος σε έτος εντός του 2016. Οι πωλήσεις της Samsung έχουν ξεπεράσει τις 300.000 συσκευές Gear VR στην Ευρώπη αυτήν τη χρονιά – ένα σημαντικό νούμερο, δεδομένου ότι η CCS Insight εκτιμά πως ο συνολικός αριθμός των VR συσκευών, που πωλήθηκαν στην Ευρώπη την προηγούμενη χρονιά, ήταν 1.8 εκατομμύρια.

Η εταιρεία αναλύσεων CCS Insight προβλέπει ότι τα έσοδα από τα VR παγκοσμίως θα φτάσουν τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2020, εκ των οποίων τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια αναλογούν στη Δυτική Ευρώπη. Τουλάχιστον 4,7 εκατομμύρια συσκευές VR αναμένεται να έχουν σταλεί στη Δυτική Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2016, με τα προσιτά VR που συνδυάζονται με smartphone, όπως το Gear VR, αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το 90% του όγκου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα προσφορά των S7/ Gear VR, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.samsung.com/gr/galaxys7_vr/where-to-buy/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons