Αποκλειστικά στο PC και το PS4 το Playstation Now της Sony

by Nikos Kaimakamis • On 16-02-2017 • AT 1:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

H Sony φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει διαθέσιμη την υπηρεσία Playstation Now αποκλειστικά και μόνο σε PC και στο PS4. 

H υπηρεσία gaming streaming, Playstation Now της Sony, αναμένεται να σταματήσει να είναι διαθέσιμη σε άλλες πλατφόρμες πέρα από τους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές και την κονσόλα PS4, αρχής γενομένης από τις 15 Αυγούστου του 2017.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι από εκείνη την ημερομηνία και μετά, οι κάτοχοι Playstation 3, Vita και PlayStation TV, τηλεοράσεων Sony Bravia, Sony Blu-ray player και τηλεοράσεων της Samsung δεν θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο Playstation Now.

Είναι φανερό ότι η Sony θέλει να επικεντρωθεί στα Windows PC και το PS4, καθώς εκεί βλέπει να υπάρχει το μεγαλύτερο κομμάτι των χρηστών. Η ιαπωνική εταιρεία αναγνωρίζει ότι είναι πολλές οι συσκευές εκείνες που βγαίνουν έξω από την υπηρεσία, αλλά -όπως σημειώνει στο επίσημο blog της- θεωρεί ότι η απόφασή της κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να προσφέρει ακόμα καλύτερο περιεχόμενο.

Πολλοί είναι οι κάτοχοι συσκευών που βλέπουν με κακό μάτι την επιλογή της Sony, ειδικά όσοι αγόρασαν μία τηλεόραση Bravia από το 2015 και έπειτα, οι οποίοι δεν θα δουν ξανά το Playstation Now από την 1η Απριλίου 2017.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons