Αποκλειστικά στα Windows 10 o Edge

by Nikos Kaimakamis • On 19-05-2015 • AT 1:21 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

microsoftedge

H Microsoft δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τον Edge browser σε άλλες πλατφόρμες και λειτουργικά συστήματα πέραν των Windows 10.

Μπορεί η απόφαση αυτή εκ πρώτης όψης να φαίνεται κάπως παράξενη, όπως τονίζει το TechCrunch, δεδομένου ότι η Microsoft έχει ήδη προβεί σε αρκετές κινήσεις που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται για την χρήση των εφαρμογών της σε άλλες πλατφόρμες και όχι μόνο στα Windows. Από την άλλη μεριά, όμως, τα Windows παραμένουν το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα σε παγκόσμιο επίπεδο, επομένως το μεγαλύτερο πλήθος υποψήφιων χρηστών του νέου browser βρίσκεται εκεί.

windows 10

Η Microsoft τονίζει ότι η έκδοση του Edge browser που αναπτύσσει η εταιρεία αφορά αποκλειστικά και μόνο στα Windows 10 και αφότου κυκλοφορήσουν τα Windows 10, θα αποφασιστεί εάν υπάρχει λόγος να δημιουργηθούν άλλες εκδόσεις για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Δεν καθορίζεται το πότε θα ληφθεί η εν λόγω απόφαση, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι ο Edge αρχικά θα είναι ένα συνοδευτικό πρόγραμμα αποκλειστικά και μόνο για τα Windows 10.

Ο Microsoft Edge φέρνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον Internet Explorer, με νέα χαρακτηριστικά όπως είναι η αποθήκευση άρθρων για αργότερα, η δυνατότητα να σημειώσει κανείς κάτι που τον ενδιαφέρει πάνω σε μία ιστοσελίδα και άλλα στοιχεία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons