Αποκαλυπτήρια των επίσημων renders του Xiaomi Mi Max 3

by George Polyzos • On 18-07-2018 • AT 12:54 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια (αύριο 19 Ιουλίου) η Xiaomi μέσω του λογαριασμού της στο Weibo αποκάλυψε τα renders του νέου της Xiaomi Mi Max 3.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που διέρρευσαν το Mi Max 3 θα διαθέτει μεγάλη οθόνη αναλογίας πλευρών 18:9 ενώ αποφεύγει το notch στο επάνω μέρος του panel. Η διαγώνιος της οθόνης θα είναι στις 6,9 ίντσες ενώ περιορισμένα αλλά υπαρκτά είναι τα περιθώρια στα πλευρά της οθόνης.

Όπως φαίνεται το Mi Max 3 υιοθετεί τον πίσω σχεδιασμό που συνηθίζει η Xiaomi για τα μοντέλα της, δηλαδή αλουμίνιο και κυκλικός αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος τοποθετημένος στο κέντρο, ενώ κάθετα τοποθετημένο στο άκρο της πλάτης βρίσκεται το σετ της dual κάμερας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κύρια κάμερα θα αποτελείται από αισθητήρες 12 και 5 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel. Στο εσωτερικό του το Mi Max 3 αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 636 συνοδευόμενο από 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ή 4GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB ή 128GB.

Ενδιαφέρον θα παρουσιάζει η έκδοση Mi Max 3 Pro η οποία φημολογείται ότι θα διαθέτει τον ισχυρότερο Snapdragon 710 με 6GB μνήμης RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Σε κάθε περίπτωση η μπαταρία θα είναι… υπερβολικά μεγάλης χωρητικότητας που θα φτάνει ίσως και στα 5.500mAh ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 8.1 Oreo συνδυασμένο με το περιβάλλον χρήσης MIUI 9.6.

Τέλος, σύμφωνα και με τα renders που διέρρευσαν, το Mi Max 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις μαύρου, μπλε και χρυσού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τιμή

Top

Show Buttons
Hide Buttons