Αποκαλυπτήρια για το νέο Galaxy On Nxt της Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 21-10-2016 • AT 4:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-galaxy-on-nxt

To Samsung Galaxy On Nxt είναι το νέο μοντέλο που παρουσιάζει η κορεάτικη εταιρεία στην mid range κατηγορία. 

Στον τεχνολογικό εξοπλισμό του Samsung Galaxy On Nxt συμπεριλαμβάνεται μία οθόνη Full HD, με διαγώνιο 5.5 ιντσών και οχταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 7870, χρονισμένο στο 1.6 GHz. Η μνήμη RAM είναι 3 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του είναι 32 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Samsung Galaxy On Nxt μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. Στο πίσω μέρος του smartphone υπάρχει μία κάμερα 13 Megapixel, ενώ η μπροστινή selfie κάμερα είναι στα 8 Megapixel.

Εάν εξαιρέσει κανείς το NFC, το Samsung Galaxy On Nxt προσφέρει όλες τις άλλες γνωστές μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας, δυνατότητα χρήσης δυο καρτών SIM, ενώ η συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3300 mAh. Οι διαστάσεις του Samsung Galaxy On Nxt είναι 151.7x75x8 χιλιοστά, ενώ το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 167 γραμμάρια.

Η πρώτη αγορά στην οποία θα ξεκινήσει η διάθεση του Samsung Galaxy On Nxt είναι η ινδική, στην οποία θα κυκλοφορήσει σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 300 ευρώ. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε καταστεί σαφές εάν θα γίνει διάθεση του smartphone και σε άλλες αγορές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons