Αποκάλυψη επιδόσεων και χαρακτηριστικών νέου tablet της Samsung

by George Polyzos • On 08-03-2016 • AT 12:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung_galaxy_tabpro_12.2_11_lifestyle

Φαίνεται ότι ένα νέο tablet της Samsung βρίσκεται στα σκαριά, τουλάχιστον όπως αποδεικνύεται από τη διαρροή των επιδόσεων στο GFXBench ενός μοντέλου με την κωδική ονομασία SM-T585.

Το SM-T585 είναι ένα tablet με οθόνη διαγωνίου 10 ιντσών και ανάλυσης 1920×1200 pixels, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται το System on a Chip (SoC) Exynos 7870, το οποίο αποτελείται από οκτώ πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 1,7GHz και το Mali-T830 GPU, αρμόδιο για την επεξεργασία των γραφικών.

Η μνήμη RAM του Samsung SM-T585 είναι στα 2GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας μνήμης microSD, διαθέτει οπίσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel με LED φλας και εμπρόσθια (shelfie) κάμερα ανάλυσης 2 Megapixel.

Όπως σημειώνει το GSM Arena, αφού η κωδική ονομασία του εν λόγω μοντέλου λήγει στο ψηφίο 5 και με βάση την προϊστορία της Samsung στην κωδικοποίηση των tablets της, το SM-T585 θα υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυα LTE, ενώ η έκδοση SM-T580 θα υποστηρίζει μόνο την πρόσβαση σε δίκτυα Wi-Fi.

Άγνωστο παραμένει αν το νέο tablet θα ενταχθεί σε κάποια από τις υπάρχουσες σειρές συσκευών της Samsung (Galaxy Tab E ή Galaxy Tab A) ή θα αποτελέσει την αρχή μίας νέας σειράς συσκευών. Σε κάθε περίπτωση το λειτουργικό του σύστημα φαίνεται ότι θα είναι το Android 6.0.1 Marshmallow.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons