Αποκάλυψη του wallpaper των Windows 10

by Nikos Kaimakamis • On 29-06-2015 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10 wallpaper

Μέσα από δύο installations, με τη χρήση του φωτός, αποκαλύφθηκε το λογότυπο που χρησιμοποιήθηκε για την κεντρική εικόνα φόντου των Windows 10. 

Τα τέσσερα παράθυρα του σήματος των Windows 10 εμφανίζονται ως κεντρικό φόντο στο wallpaper που θα είναι το default του λειτουργικού συστήματος, το οποίο αφήνει ακτίνες φωτός να περάσουν από μέσα του. Αυτό θα είναι το wallpaper που θα βλέπει κανείς προεγκατεστημένο σε όλα τα desktops και laptops με Windows 10 από τις 29 Ιουλίου και έπειτα.

Παράλληλα, η Microsoft διαθέτει τη νέα preview έκδοση για τα Windows 10 Mobile, συγκεκριμένα την έκδοση 10149, στην οποία υπάρχει πλέον η αλλαγή του ονόματος του browser από Project Spartan σε Microsoft Edge. Ένα στοιχείο που προστέθηκε είναι η δυνατότητα χρήσης του flash της κάμερας ως φακού, με μία απλή εντολή, ενώ παράλληλα η εφαρμογή Photos μπορεί να προβάλλει animated GIF σε όσα smartphones έχουν μνήμη RAM στο 1 GB.

Όσοι χρησιμοποιούσαν το Project Spartan σε προηγούμενες εκδόσεις του Windows 10 Mobile, από την στιγμή που πέρασαν στο Microsoft Edge, έχασαν στοιχεία όπως τα cookies, τα αγαπημένα, το ιστορικό περιήγησης, σε περίπτωση που δεν είχαν κάνει backup, παρόλο που είχαν προειδοποιηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος Windows Insider. Έχουν διορθωθεί κάποια bugs, αλλά παραμένουν κάποια ζητήματα με το mobile λειτουργικό Windows 10, πράγμα που σημαίνει ότι μένει να γίνει λίγη δουλειά ακόμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons