Σημαντικές αποκαλύψεις για το iPhone μέσω του Apple Homepod

by Nikos Kaimakamis • On 02-08-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σωρεία αποκαλύψεων για πολλά στοιχεία του επερχόμενου μοντέλου του iPhone επιφυλάσσει το firmware του Apple Homepod.

Μελετώντας τον κώδικα μέσα στο firmware του Apple Homepod, έγιναν γνωστά κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου iPhone 8, όπως είναι ο μηχανισμός ξεκλειδώματος της συσκευής με την ταυτοποίηση του προσώπου του κατόχου του, καθώς και μια ιδέα για το πώς θα είναι το σχήμα του iPhone 8. Με την κωδική ονομασία Pearl ID, σε συνδυασμό με το Touch ID, ο κάτοχος ενός iPhone 8 θα μπορεί να το ξεκλειδώνει ακόμα και εάν το πρόσωπό του είναι μερικώς καλυμμένο, ή υπάρχει σκοτάδι.

Η συνοδευτική εικόνα αυτού του άρθρου δείχνει το σχήμα του iPhone 8, όπως απεικονίζεται μέσα στο λογισμικό του έξυπνου ηχείου της Apple, το οποίο και προφανώς θα συνεργάζεται μαζί του. Από αυτά που αποκαλύπτονται φαίνεται ότι το επερχόμενο μοντέλο του iPhone θα έχει κατά κύριο λόγο την οθόνη στο μπροστινό του μέρος, με τα περιθώρια να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στην πρόσοψη.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από το firmware του Apple Homepod είναι ότι θα τρέχει μία πλήρη έκδοση του λειτουργικού iOS, ενώ θα έχει ειδικά φώτα LED στην πρόσοψή του, που θα του επιτρέπει να παρουσιάζει σχήματα και ειδοποιήσεις.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons